LinkedInYouTubeTwitter

Beleid en Vastgoed

Image
BELEID EN VASTGOED

Dit netwerk is er voor beleidsmedewerkers van gemeenten. Voor mensen die met een brede kijk, integraal en vanuit een beleidsinhoudelijke insteek naar maatschappelijke voorzieningen en vastgoed kijken. Mensen die vooruit willen en een echte impact investor zijn of willen worden. Ook jij kunt meedoen!

Met wie?

Een impact investor wil de maatschappelijke impact van de beleidsinspanning scherp in beeld hebben en daarop sturen. Wat werkt, wat niet en waarom? Welke bijdrage levert de plek (de locatie, het gebouw, het programma) aan de gestelde maatschappelijke doelen? Kan het ook anders? Eigentijdser? Beter? Goedkoper? En hoe kan ik daarop sturen? Veel vragen waar je met collega’s over in gesprek kan gaan. 

Hoe werkt het?

Je komt met het netwerk een paar keer per jaar samen rond een specifiek thema. Daarbij staat de praktijk centraal. Waar nodig en mogelijk worden er experts gevraagd. Ook is er ruimte om vragen, actualiteiten en kennis te delen. Loop je in de tussentijd ergens tegenaan? Dan kun je altijd terecht bij je collega’s uit het netwerk. 

 

Het netwerk helpt elkaar vooruit door:

  • kennis en ervaring uit te wisselen;
  • elkaar te attenderen op nieuwe onderzoeken, publicaties en inzichten
  • elkaar te gebruiken als klankbord voor de eigen opgave
  • relevante documenten te delen
  • samen thema's uit te werken
  • krachten te bundelen; ook richting Den Haag.

Thema's en bijeenkomsten 

In 2023 bouwen we voort op ons ontwikkelwerk in 2022 over integrale buurt- en wijkvoorzieningen. Dat gaat ook om nieuwe vormen van financiering en het anders inrichten van de organisatie. 

Bijeenkomsten zijn gepland op:

Je bent ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges.

 

 

Ook meedoen?

Dat kan! Zie hier meer informatie over het partnership en/of neem contact met ons op via telefoonnummer 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl

 

Organisatie & informatie

Ingrid de Moel faciliteert het netwerk inhoudelijk. Ook zorgt zij voor de verbinding met het bredere netwerk. Gertjan Kolkman is verantwoordelijk voor de planning en organisatie binnen het netwerk om een succesvolle ervaring te creëren. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kun je bij een van de twee terecht.

 

  Gertjan

Ingrid de Moel 

 

Gertjan Kolkman
Programma   Event Manager

06 - 5231 0845

 

033 258 4337

 

Meer informatie