LinkedInYouTubeTwitter

Informatiemanagement

Het informatievraagstuk is zeer actueel en staat hoog op de agenda van de publieke vastgoedsector. Partijen willen graag 'in control' zijn. Mede daarom doet Bouwstenen al vanaf 2014 onderzoek naar relevante informatievraagstukken rond vastgoed.

 

Doel van dit netwerk is het informatiemanagement van maatschappelijke eigenaren naar een hoger plan te brengen, passend bij de ontwikkelfase van de organisatie. 

Voor wie?

Dit netwerk is bedoeld voor:

  • gemeenten, scholen, zorgpartijen (vastgoed, informatiedeskundigen)
  • partners van Bouwstenen, waaronder ook consultants rond informatiemanagement en leveranciers van informatiesystemen
  • deelnemers aan het ontwikkelwerk rond informatiemanagement

Deelnemers worden via de mail op de hoogte gehouden van de activiteiten rond dit netwerk.

Image
In Control 2022

Wat gaan we doen?

In dit kader voeren we achter de schermen verschillende onderzoeken uit (zie het programma In Control!). Ook organiseren we op gezette tijden netwerkbijeenkomsten voor mensen uit de publieke sector en partners van Bouwstenen. Voor een zo breed mogelijk draagvlak is het belangrijk om te weten wie zich binnen gemeenten, scholen en zorgorganisaties bezig houden met de informatie rond vastgoed- en facility management en wie we voor deze bijeenkomst kunnen uitnodigen. Maar ook met welke vraagstukken t.a.v. management informatiesystemen worstelen zij?

Thema's en bijeenkomsten 2022

Het thema monitoring zal ook in 2022 terugkomen. Overige onderwerpen volgen.

 

Bijeenkomsten:

 

 

Meedoen?

Dat kan! Neem contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl om lid te worden van het netwerk. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten.

Yes you can

Organisatie & informatie

Dit netwerk wordt gefaciliteerd door Ingrid de Moel, zij zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk. De organisatie is in handen van José Ietswaard. Vragen of wensen? We staan je graag te woord!

José

Ingrid de Moel

José Ietswaard

Bouwstenen

Bouwstenen

06 - 5231 0845

033 - 258 4337

Meer informatie