LinkedInYouTubeTwitter

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

Half september 2022 start het Bouwstenen Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed. Een tweejarig programma voor young professionals met verschillende achtergronden. 

Carrière in maatschappelijk vastgoed

Young professionals die aan de slag willen met poppodia, bibliotheken, sportaccommodaties en ander maatschappelijk vastgoed kunnen zich bij ons melden. Ook is er nog ruimte voor gemeenten, onderwijsorganisaties en bedrijven om met het programma mee te doen.  

Uniek programma

Het programma is erop gericht dat de trainees lekker snel concreet aan de slag kunnen en een eigen netwerk opbouwen. Het programma wordt op maat gemaakt, met de trainees en de deelnemende organisaties. De trainees komen wekelijks bijeen; fysiek en online. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we gaan er regelmatig op uit om te kijken hoe anderen het doen.

Organisaties die een plek aan een trainee bieden zijn toonaangevend. 's Hertogenbosch, Leiden, Tilburg, Utrecht, Zwolle en Synarchus doen in ieder geval mee. De trainees krijgen van deze organisaties de gelegenheid hun plek in de sector te vinden, nieuwe wegen te verkennen en innovatieve oplossingen te zoeken voor de vragen van deze tijd.   

Zin om te beginnen

Image
Mathilde Snijders

Mathilde Snijders start binnenkort bij de gemeente Utrecht en Hidde Roording werkt sinds kort in 's Hertogenbosch. Beide gaan meedoen. Mathilde: “Maatschappelijk vastgoed heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. De combinatie van werken en leren geeft mij handvatten om dit te kunnen doen.” Hidde: "Vooral het sparren met gelijkgestemden zal mij een goed beeld geven van waar het in het maatschappelijk vastgoed om draait. Ook krijgen we de kans om bij verschillende organisaties mee te kijken. Daar kijk ik erg naar uit."

Grijp die kans

Lees hier hoe je je kunt aanmelden als trainee maatschappelijk vastgoed of solliciteer meteen op een van onderstaande plekken:

Wil jouw organisatie een plek bieden aan een trainee, of heb je vragen over het traineeship? Neem contact op met Marcelle van Bouwstenen, tel. 033-2584337 of stuur een mail met je contactgegevens naar trainees@bouwstenen.nl

Campagne video