LinkedInYouTubeTwitter

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

In september 2022 is het eerste Bouwstenen Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed gestart. Bij voldoende belangstelling starten we in september 2023 met een tweede groep. Je kunt nu al komen kennismaken of je meteen aanmelden als kandidaat.   

Kennismaken of aanmelden

Het tweejarig programma is bedoeld voor talentvolle jongeren die de toon willen zetten bij de grote verbouwing en verduurzaming van scholen, poppodia, bibliotheken, sportaccommodaties en ander maatschappelijk vastgoed. Ben jij jonger dan 30 jaar en (bijna) afgestudeerd. Dan kan je je bij ons aanmelden voor een:

  1. oriënterend gesprek
  2. afstudeeropdracht bij een potentiële werkgever
  3. vrijkaart voor de Maatschappelijk Vastgoeddag op 8 december 2022 
  4. en/of het traineeprogramma.

Ook gemeenten, onderwijsorganisaties en bedrijven die met het programma mee willen doen kunnen zich bij ons aanmelden.  

Uniek traineeprogramma

Het traineeprogramma is erop gericht dat de deelnemers lekker snel concreet aan de slag kunnen en een eigen professioneel netwerk opbouwen. Het programma wordt steeds op maat gemaakt, met de deelnemers en hun werkgevers.  De young professionals komen wekelijks bijeen; fysiek of online. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we gaan er regelmatig op uit om te kijken hoe anderen het doen.

Organisaties die een traineeship aanbieden zijn toonaangevend en dat mogen de trainees ook zijn. 's Hertogenbosch, Leiden, Tilburg, Utrecht, Zevenaar, Zwolle en Synarchis doen met het eerste programma mee. Zij geven nu de eerste lichting young professionals de gelegenheid hun plek in de sector te vinden, nieuwe wegen te verkennen en innovatieve oplossingen te zoeken voor de vragen van deze tijd.   

Huidige trainees

Image
Mathilde Snijders

Mathilde Snijders werkt bij de gemeente Utrecht en Hidde Roording bij 's Hertogenbosch. Beide doen met het programma mee. Mathilde: “Maatschappelijk vastgoed heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. De combinatie van werken en leren geeft mij handvatten om dit te kunnen doen.” Hidde: "Vooral het sparren met gelijkgestemden geeft mij een beeld van waar het in het maatschappelijk vastgoed om draait. Ook kunnen we bij verschillende organisaties meekijken."

Grijp die kans

Ben je jonger dan 30 jaar en wil je een oriënterend gesprek, een concrete afstudeeropdracht, een vrijkaart voor de Maatschappelijk Vastgoeddag 2022 of meedoen met het programma? 

Of wil jouw organisatie een plek bieden aan een trainee?

Neem dan contact op met Saskia Schouten, tel. 033-2584337 of stuur een mail met je contactgegevens en eventueel je c.v. naar trainees@bouwstenen.nl

 

Onderstaand de campagnevideo uit 2021. De maatschappelijk vastgoeddag 2022 is op 8 december.

Meer informatie