LinkedInYouTubeTwitter

Trainees Maatschappelijk Vastgoed

Image
Traineeprogramma

Wil jij een job met impact én tijd om jezelf te ontwikkelen? Dan is dit traineeprogramma iets voor jou!

 

Scholen, concertzalen, bibliotheken en voetbalstadions zijn belangrijke ontmoetingsplekken in onze samenleving. Deze plekken moeten de komende jaren gezonder en duurzamer worden. Krijg jij al zin om je tanden in deze uitdaging te zetten? Ga dan als trainee aan de slag met de grote verbouwing van Nederland!

Wie ben jij?

Jij bent 30 jaar of jonger. En je bent opgeleid in bijvoorbeeld vastgoed, facilitair management, bouwkunde, rechten of (technische) bedrijfskunde. De maatschappelijke sector spreekt je aan en je hebt affiniteit met duurzaamheid. Je bent nieuwsgierig naar hoe we publieke gebouwen een betere rol kunnen geven in onze samenleving.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een gemeente, school of bureau. Daar start in je met je nieuwe job en elke vrijdag kom je samen met de andere trainees voor:

  • een flinke portie inhoudelijke kennis; 
  • cursussen, trainingen en excursies; 
  • een innovatieve groepsopdracht; 
  • persoonlijke begeleiding;
  • en een hoop gezelligheid met je trainee-team. 

Ook haak je aan bij het professionele netwerk van Bouwstenen voor Sociaal. Zo kan je snel groeien in je functie en bouw je betekenisvolle contacten op. Een mooie start van je carrière!

Image
Mathilde Snijders

Wat ga je worden?

Van adviseur maatschappelijke voorzieningen tot assetmanager. Van beleidsmedewerker onderwijshuisvesting tot relatiebeheerder vastgoed. Dit is slechts een kleine greep uit functies waarin je als junior kunt starten.

Toonaangevende organisaties en trainees

Organisaties die het traineeship aanbieden zijn toonaangevend en dat mogen de trainees ook zijn. Zo doen bijvoorbeeld Tilburg, Utrecht, Zevenaar, Zwolle en Synarchis mee met het programma dat in september 2022 is gestart. Zij geven young professionals de gelegenheid hun plek in de sector te vinden, nieuwe wegen te verkennen en innovatieve oplossingen te zoeken voor de vragen van deze tijd.   

 

Mathilde Snijders werkt nu als trainee bij de gemeente Utrecht. Ze vertelt waarom ze meedoet als trainee. "Maatschappelijk vastgoed heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. De combinatie van werken en leren geeft mij handvatten om dit te kunnen doen."

 

 

Grijp die kans

Ben je geïnteresseerd en (bijna) afgestudeerd? Neem dan contact op voor:

  • een kop koffie of thee met talentmanager Saskia 
  • een bezoek aan één van onze inhoudelijke bijeenkomsten
  • het traineeprogramma van september 2023

Stuur een berichtje naar Saskia Schouten via trainees@bouwstenen.nl.

Ervaringen

Lees hier de ervaring met het programma van Sanne en Milan

Vacatures voor trainees

Image
Saskia
 
 
 
 

 

 

Download PDF

Meer informatie