LinkedInYouTubeTwitter

Bijpraatmomenten en actualiteitencolleges

Image
Studio Bouwstenen

Soms duikt er ineens een nieuw onderwerp op of komen ontwikkelingen in een stroomversnelling. Het komt ook voor dat je in de drukte van alle dag er niet aan toe komt alle vakliteratuur bij te houden of even echt ergens voor te gaan zitten. Of je bent benieuwd hoe anderen het doen en met de situatie omgaan. 

Snel bijgepraat

Speciaal voor dit soort situaties organiseert Bouwstenen regelmatig online bijpraatbijeenkomsten of actualiteitencolleges. In principe zijn dit activiteiten voor en door partners, maar niet-partners kunnen soms ook aansluiten.

Onderwerpen en data

De bijeenkomsten sluiten aan bij onderwerpen die bij Bouwstenen aan de orde zijn; die in de gezamenlijke agenda staan en waarop we elkaar vooruit willen helpen. 

Data 2024:

  • 7 maart: Deltaplan Scholen (voor partners en niet-partners) 
  • 22 maart: Informatiemanagement Enschede (voor gemeentelijke partners)
  • 26 maart: Netcongestie (voor alle partners)

 

 

Meedoen?

Dat kan. Partners van Bouwstenen kunnen gratis meedoen. Niet-partners soms tegen betaling. Aanmelden kan door op de bovenstaande onderwerpen te klikken.

 

Zie hier meer informatie over het partnership.

 

 

Image

Meer informatie

De colleges zijn niet bedoeld als bij- en nascholing en ook anders dan onze netwerkactiviteiten waarbij vakgenoten elkaar vooruit helpen in een meer structureel verband.

 

De colleges zijn bedoeld om deelnemers in wisselende samenstelling snel bij te praten en te verwijzen naar meer informatie en tools voor algemene en eigen vragen.