LinkedInYouTubeTwitter

Intro-, ontwikkel en actualiteitencolleges

Image
Studio Bouwstenen

In de drukte van alle dag kom je er niet altijd aan toe om je vakliteratuur bij te houden of even echt ergens voor te gaan zitten. Of je bent net nieuw en wilt even bijgepraat worden. Of je bent de achtervang van een collega en wilt snel weten hoe het zit..

Snel bijgepraat

Speciaal voor dit soort situaties organiseert Bouwstenen jaarlijks een aantal introductie en actualiteitencolleges. Bedoeld om snel even bijgepraat te worden en soms ook wat te ontwikkelen. In principe is dit een activiteit voor en door partners, maar niet-partners kunnen (soms tegen betaling) ook aansluiten.

Onderwerpen en data

De bijeenkomsten sluiten aan bij onderwerpen die bij Bouwstenen aan de orde zijn; die in de gezamenlijke agenda staan en waarop we elkaar vooruit willen helpen. Zo organiseerde we in 2021 zo'n 17 (online) bijeenkomsten en in 2022 x (zie onderliggende pagina voor de onderwerpen).

Data 2023:

  • 16 februari; Waardesturing 
  • 8 maart: Eigentijdse Schoolgebouwen (online)
  • 5 april: Verduurzamen, slim en eenvoudig
  • 13 september Ervaring met informatiesystemen

 

 

Meedoen?

Dat kan. Partners van Bouwstenen kunnen gratis meedoen. Niet-partners soms tegen betaling. Aanmelden kan door op de bovenstaande onderwerpen te klikken.

 

Zie hier meer informatie over het partnership.

 

 

Image

Meer informatie

De colleges zijn niet bedoeld als bij- en nascholing en ook anders dan onze netwerkactiviteiten waarbij vakgenoten elkaar vooruit helpen in een meer structureel verband.

 

De colleges zijn bedoeld om deelnemers in wisselende samenstelling snel bij te praten en te verwijzen naar meer informatie en tools voor algemene en eigen vragen.