LinkedInYouTubeTwitter

Corona, thuiswerken en al lang veel te druk. Geen tijd voor juist die dingen die ontspannen, energie en inspiratie geven, zoals de gesprekjes bij de koffie en collegiaal contact. Daarom wat tips.

Als gevolg van corona stagneert de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed en komen projecten moeilijk van de grond.

coronaHoe zorg je, als het straks weer mag, dat iedereen een gezonde leer-, sport- en werkplek heeft? Vrij van aerosolen enzo.

Veel gemeenten worstelen met de vraag of zij huurkorting moeten geven aan commerciële huurders. De rek is er uit en de verliezen lopen op. 

Op 8 april 2021 treffen zo’n 20 chefs vastgoed elkaar online. Corona en diverse andere onderwerpen passeren (in sneltreinvaart) de revue.

Corona heeft gevolgen voor de huur die vastgoedeigenaren aan huurders kunnen vragen, blijkt uit diverse gerechtelijke uitspraken. De gemeente Maastricht zocht het uit.

Francine HoubenOp gezonde afstand toch dicht bij elkaar komen is goed mogelijk, volgens internationaal bekende architect Francine Houben. 

Scholen kunnen gebruik maken van theaters en sporthallen als extra lesruimte. Praktische oplossing en goed te regelen.

Paul Depla

Paul Depla, burgemeester van Breda, en diverse andere lokale bestuurders zijn te gast op de Maatschappelijk Vastgoeddag 2020.

Veel publieke gebouwen gaan twee weken dicht. Corona leidt tot minder en ander gebruik van maatschappelijk vastgoed.

Abonneer op corona