LinkedInYouTubeTwitter

Goeie gasten

Paul Depla

Paul Depla, burgemeester van Breda, en diverse andere lokale bestuurders zijn te gast op de Maatschappelijk Vastgoeddag 2020.

Ze leveren ook een inhoudelijke bijdrage.

Investeringen

Burgemeester Depla is ook voorzitter van de G40. In het programma De Vooravond gaat we met hem in gesprek over ‘Vastgoedinvesteringen met Impact’. Dit is ook de titel van een publicatie die Bouwstenen 3 december uit brengt en waarvoor Depla het voorwoord heeft geschreven. 

Sturingsinformatie

Wethouders Paalvast van Zoetermeer, Hofman van Bronckhorst, Eerenberg van Utrecht, Buitenlaar van Amersfoort en Bloemhoff van Groningen schuiven aan rond thema’s als verduurzaming, energietransitie en sport.

Feitelijk energiegebruik

Het Carmel College, Librijn, Haagsche Scholen en Onderwijsgroep Amstelland dragen bij aan programma’s rond sturing op feitelijk energiegebruik, IHP’s, onderhoud en corona.

Klimaattafel

Om er voor te zorgen dat de geluiden uit het werkveld ook in Den Haag worden gehoord en visa versa gaan we in gesprek Maarten van Poelgeest, voorzitter van de klimaattafel gebouwde omgeving, Albert Vermuë van de VNG en Renée Heeren van het Kadaster. 

 

We wisselen onze laatste kennis en inzichten uit en kijken we hoe we samen aan een duurzame toekomst kunnen werken. ieder vanuit zijn eigen organisatie, thema, rol en positie. En daarom is het fijn dat zich al zoveel mensen voor de bijeenkomst hebben aangemeld. 

 

 

Meedoen?

Dat kan. Bekijk hier het programma voor de Maatschappelijk Vastgoeddag op 3 december.

En vergeet je niet aan te melden!

 

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.