LinkedInYouTubeTwitter

Souhail Chagouaini foto

Souhail Chaghouani geeft leiding aan een nieuw Utrechts team dat ervoor moet zorgen dat de vraagstukken van de stad beter naar ruimte worden vertaald.

Agenda 2022

Met ons netwerk werken we aan de grote verbouwing van Nederland en zoeken we naar verbindingen en oplossingen om het maatschappelijk vastgoed beter te maken.

België

De klimaatverandering zijn we niet in ons eentje de baas. Ook over de grens wordt hard nagedacht over hoe we het maatschappelijk vastgoed in 2050 CO2-neutraal krijgen. 

Op de website van RVO is een handige subsidie- en financieringswijzer te vinden waar je makkelijk alle mogelijkheden vindt; zowel landelijk als lokaal.

 

Computer_Grafiek_Pixabay_500p.jpg

Stichting Carmelcollege werkt via een goed doordacht meetsysteem aan een gezonde leeromgeving die goed in balans is met het energieverbruik. 

enquete

Bouwstenen houdt voor het 5e jaar op een rij een enquête over het gemeentelijk vastgoedmanagement, waaraan gemeenten hun eigen aanpak kunnen spiegelen.

Op 28 oktober 2021 zitten we met een mooi gezelschap (weer eens) fysiek om tafel in de Rooie Cent. We hebben het over gedeeld ruimtegebruik.

Zonnepanelen_petrol

Er is een weeshuis voor gebruikte zonnepanelen die om wat voor reden dan ook van het dak af moeten en een nieuw thuis zoeken. 

Image
iSpace_Opeinde

De iSpace Sports hal in Opeinde met led-lijnen, beamers en geluid is geliefd. Het is leren en bewegen. Kinderen vinden het zó leuk dat ze niet willen stoppen!

Abonneer op maatschappelijk vastgoed