LinkedInYouTubeTwitter

Lijkt het je leuk om voor Bouwstenen of bij één van onze partners

Op donderdag 16 september 2021 is er eindelijk weer een live bijeenkomst, als vanouds in de Rooie Cent.

Mark van Rotterdam, AmersfoortHet gemeentelijk vastgoed van Amersfoort moet aardgasvrij en CO2 neutraal in 2030. ‘Een duidelijk doel’ meent Mark van Rotterdam, coördinator vastgoedbeheer.

Op 8 juli 2021 mogen we dan eindelijk weer een keer bij elkaar komen op locatie. Het netwerk Samen onder 1 dak heeft de 'primeur'.

Op 24 juni 2021 praat het netwerk Beleid & Vastgoed over accommodaties in buurten en wijken en de sociale doelen die we daa

Monique van der SteegEen pand gebruiken voor diverse maatschappelijke functies is vaak gewenst, maar bij de afweging van alle doelen en belangen delft juist dát vaak het onderspit.

Op 10 juni 2021 komen de Chefs Vastgoed online bij elkaar rondom de organisatie van het vastgoedmanagement. Het is een thema waarover we nog lang niet uitgepraat zijn. 

Buurtbatterij

Hoe werkt energiebesparing in de praktijk bij scholen, buurthuizen en ander vastgoed? Lees de ervaringen met 10 verschillende maatregelen.

Riothermie is een techniek waarbij rioolwater wordt gebruikt voor het verwarmen of koelen van gebouwen, buurten of wijken. Er kan gebruik worden gemaakt van het rioolwater van bedrijven, maar ook van particulieren. Het afvalwater van particuliere huishoudens is ongeveer 25 ºC.

Abonneer op maatschappelijk