LinkedInYouTubeTwitter

Maatschappelijk Vastgoeddag 2022

Op 8 december 2022 is de Maatschappelijk Vastgoeddag. Het Bouwstenen-netwerk heeft die dag veel te delen en te bespreken. We zien je die dag graag in levende lijve en hopen dat dat kan. Mocht corona toch roet in het eten gooien dan schakelen we alsnog over op een online versie. Daar hebben we inmiddels ervaring mee.

Image
jaarbijeenkomst 2019

Kennis delen en inspiratie opdoen

De Maatschappelijk Vastgoeddag is al jaren dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Het is ook dé dag om vooruit te kijken, creatieve ideeën te krijgen en inspiratie op te doen. 

Programma

Op het programma staan de zaken die we in 2022 in Bouwstenen verband hebben onderzocht en ontwikkeld. Denk aan de activiteiten rond de vertaling van beleid naar vastgoed, afspraken en uitvoering, het Deltaplan scholen, informatiemanagement, monitoring en verantwoording en de doorontwikkeling van de vastgoedorganisatie.

 

Ook is er veel aandacht voor trends en laden we de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2023 op. Dat is de samenwerkingsagenda van partijen uit het werkveld en het werkbriefje van Bouwstenen.

 

 

 

Aanmelden

Aan het programma wordt nog gewerkt. Maar je kunt je alvast aanmelden voor de Maatschappelijk Vastgoeddag op 8 december. 

 
Image
Aanmelden

Impressie 2021

Meer informatie

  • Activiteiten 2022
  • Terugblik Maatschappelijk Vastgoeddag 2021 - hybride
  • Terugblik Maatschappelijk Vastgoeddag 2020 - online programma
    • Video's jaarbijeenkomst
    • Bericht over dag met input voor de klimaattafel 
  • Terugblik Maatschappelijk Vastgoeddag 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014 en 2013
  • Programma's Maatschappelijk Vastgoeddag vanaf 2014

 

Datum
Aantal dagen
1.00
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Open
Organisatie
BOUWSTENEN