LinkedInYouTubeTwitter

Trainees maatschappelijk vastgoed

Ben jij (bijna) klaar met je studie en op zoek naar leuk en maatschappelijk relevant werk? Ga aan de slag met de grote verbouwing van scholen, poppodia, sporthallen en bibliotheken. Deze ontmoetingsplekken voor de samenleving moeten de komende jaren stevig worden aangepakt.  

Image
ki

Direct aan de slag

Er ligt een mooie baan voor je klaar bij toonaangevende werkgevers. Zij bieden je de kans jezelf te ontwikkelen van Young Talent naar Young Professional. Je kan direct bij hen aan de slag in een functie van strategisch adviseur, adviseur duurzaamheid, planeconoom, vastgoed- of informatiemanager. 

  

Naast het werk waar jij je tanden in kunt zetten, mag je meedraaien in een 2-jarig traineeprogramma onder de vlag van Bouwstenen voor Sociaal. Zo raak je lekker snel ingewerkt en bouw je aan een flitsende carrière en een eigen netwerk.

Uitgebreide begeleiding

Je wordt begeleid door ervaren specialisten en neemt een kijkje bij verschillende organisaties. Er ligt een intensief opleidings- en intervisietraject voor je klaar en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere trainees werk je aan een uitdagende opdracht waar de hele sector mee vooruit kan. Zo geef je samen met andere trainees, collega’s, werkgevers, adviesbureaus en bouwbedrijven vorm aan de gebouwen van de toekomst.

Wat breng je mee?

Je bent:

  • jonger dan 30 jaar
  • afgestudeerd in bijvoorbeeld planologie, bouwkunde, facility management, civiel, ICT, bedrijfs- of bestuurskunde op minimaal HBO/WO niveau
  • leergierig, proactief, flexibel, resultaatgericht en communicatief

Je kunt goed samenwerken en bent in staat een verbindende rol te spelen tussen mensen, inhoud, politiek en beleid. Dat is waar het in maatschappelijk vastgoed om draait en wat het vak zo boeiend maakt.

In dienst

Je komt in dienst bij een partner van Bouwstenen voor Sociaal. Dat kan een gemeente, school, bureau of bouwbedrijf zijn. Zij overleggen met je wat je gaat verdienen en over de arbeidsvoorwaarden. Het traineeprogramma start in september 2022, maar je kunt eerder al worden aangenomen.

Belangstelling? 

Stuur een mail met je CV en je specifieke wensen naar trainees@bouwstenen.nl. Heb je vragen? Bel Saskia van Bouwstenen, tel. 033-2003604.