aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Activiteiten tot nog toe

Hieronder een overzicht van de activiteiten van het netwerk Sportaccommodaties tot nog toe. De impressies van de laatste bijeenkomsten treft u als onderliggende pagina's bij de beschrijving van deze groep.

 

2019

Dit jaar zijn we daadwerkelijk van start gegaan met het netwerk Sportief Vastgoed. Uiteraard eerst een kennismaking met elkaar om vervolgens tijdens de eerste bijeenkomst in Arnhem in te zoomen op het klimaatbeleid en de organisatie van het beheer bij de verschillende gemeenten. In het najaar konden de deelnemers aansluiten bij de bijeenkomst van het netwerk Beleid & Vastgoed (over maatschappelijk rendement van voorzieningen) en Samen onder 1 dak (over het beter betrekken van gebruikers bij je accommodatie). We sluiten het jaar af tijdens de Jaarbijeenkomst in Hilversum.

 

2018

In 2018 is een eerste verkenning geweest voor het starten van een netwerk rondom Sportaccommodaties. Hiertoe is een drietal bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de eerste bijeenkomst (juni) gingen we dieper in op het combineren van onderwijshuisvesting en sportaccommodaties en tijdens de tweede bijeenkomst (september) kwamen de vragen aan bod die spelen rond sportbeleid, -akkoord en accommodaties. En ook tijdens de Jaarbijeenkomst in Rotterdam was er een sessie over sportaccommodaties. 

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Button maatschappelijk vastgoeddag

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners