LinkedInYouTubeTwitter

Maatschappelijk vastgoeddag 2020 (Bouwstenen-Jaarbijeenkomst)

Het duurt misschien nog even, maar u kunt zich nu al aanmelden voor onze Jaarbijeenkomst op 3 december 2020.  Live en/of via het web. Gratis of met vroegboekkorting.

Dé dag over maatschappelijk vastgoed

Impressie Jaarbijeenkomst 2019

De Jaarbijeenkomst van Bouwstenen is al jaren dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Vanaf dit jaar is onze Jaarbijeenkomst omgedoopt tot Maatschappelijk Vastgoeddag; zelfde concept in een nieuw jasje.

 

Naast kennisdeling is het vooral ook een dag om vooruit te kijken, nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met frisse zin en houvast weer naar huis te gaan.

Veel informatie

In het programma komen in ieder geval zaken aan de orde die in 2020 in Bouwstenenverband zijn onderzocht en ontwikkeld, waaronder de activiteiten rond het vergroten van de maatschappelijke impact, de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed en informatiemanagement.

Ontwikkelingen

Ook is er ruim aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2021; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en het werkbriefje voor Bouwstenen volgend jaar.

Ontmoet collega’s

Bovenal is het een dag waar doorgaans zo'n 350 professionals uit het werkveld elkaar live ontmoeten, wijzer maken en inspireren. Afhankelijk van de corona-maatregelen organiseren we die ontmoeting nu mogelijk (deels) digitaal. 

Programma

Binnenkort komen we met meer informatie over het concrete programma, maar zoals altijd wordt het een dag vol informatie, inspiratie en interessante gasten.

 

Blijf onze website, nieuwsbrief en social media volgen voor updates over het programma.

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 3 december 2020
  • 10.00 - 17.00 uur
  • Vorm en locatie volgt
 

Aanmelden

Verzeker u van deelname. Zie hier de website van de dag en meld u nu al aan voor de Maatschappelijk Vastgoeddag; met een aantrekkelijke vroegboekkorting (tot 1 september) of gratis als partner of lid van één van onze (ontwikkelende) netwerken.

 

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
1.00
Organisatie
BOUWSTENEN