LinkedInYouTubeTwitter

Zorgvastgoed (tot 2018)

Werkgroep ZorgvastgoedDe mensen in dit netwerk werken bij een gemeente, corporatie, zorgorganisatie of anders en zijn professioneel actief rond zorgvastgoed.

 

Ze willen samen wijzer worden door bij elkaar een kijkje in de eigen keuken te gunnen, kennis uit te wisselen en zich samen te verdiepen in onderwerpen die alle partijen raken.

 

Wie doen er mee?

Gemeente ’s Hertogenbosch, Gemeente Breda, Woningstichting Het Grootslag, FRIS, Gemeente Amsterdam, Grontmij, bbn adviseurs, Woonwaard, Qua Wonen, Vitalis Woonzorg Groep, St. Zorgcombinatie Marga Klompé, Aafje thuiszorg, Huizen zorghotels, Arcadis, Poelmann van den Broek advocaten.

 

Werkwijze en activiteiten

De groep bepaalt zelf welke kennis ze wil delen en welke onderwerpen ze samen wil uitdiepen. Dat doet ze vanuit verschillende invalshoeken. Wat haar bindt is de focus op vastgoed.

 

Rond elk thema wordt actief informatie verzameld (uit bijeenkomsten en literatuur) en gedeeld (per mail, telefoon, WhatsApp, LinkedIn, enz.). Ook wordt een inhoudelijke bijeenkomst voorbereid. Tijdens de bijeenkomst zelf wordt het onderwerp verder uitgediept (al of niet met input van derden) en verbonden aan de eigen praktijk.

 

Bouwstenen faciliteert de groep. Ellen Olde Bijvank zorgde tot en met 2017 voor een goede inhoudelijke invulling van en uitwisseling rond de thema's. Ellen is breed bedrijfskundig opgeleid met een specialisatie op het gebied van vastgoed (Master of Real Estate). Sinds 2000 ondersteunt zij als zelfstandig adviseur zorgorganisaties, corporaties en gemeenten bij complexe vraagstukken op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

 

Nieuwe trekker gezocht

Aangezien Ellen heeft aangegeven te willen stoppen met dit netwerk, zijn we voor 2018 we op zoek naar een nieuwe trekker. Als je interesse hebt, of iemand kent die hier geschikt voor is, neem dan vooral contact op met Ingrid de Moel (06 - 5231 0845).

 

Bijeenkomsten 2018

Binnenkort meer informatie over de bijeenkomsten in 2018.

 

 

 

Meedoen?

Partners van Bouwstenen kunnen gratis deelnemen (eerste netwerk) of voor € 500,- (bij meerdere netwerken). Overige deelnemers betalen € 750,- per jaar. Dit bedrag is excl. BTW en inclusief alle bijeenkomsten, het werk voor en achter de schermen en de Najaarsbijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden.

 

Zie ook de informatie over het partnership en de andere netwerken.

 

 

 

Organisatie

Ingrid de Moel
vacature Ingrid de Moel
Trekker netwerk Bouwstenen
  06 - 5231 0845