LinkedInYouTubeTwitter

Best gelezen op LinkedIn

Dit zijn de meest gelezen berichten op de LinkedIn pagina van Bouwstenen in de eerste 6 maanden van 2023. Heb je eindelijk tijd om te lezen en te zien wat er zoal voorbij is gekomen? Dan tref je hier ons maandoverzicht met een link naar de berichten op onze site waar ook meer informatie te vinden is.   

Image
Sport volleybal
 

Januari: Geld voor sport

Er is vanaf 1 januari 2023 weer geld beschikbaar voor de bouw en onderhoud van sportaccommodaties. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Image
Rachid Maachou
 

Februari: Meer duidelijkheid Didam-arrest

Amstelveen legt in een nieuwe nota vast hoe ze omgaat met verhuur en verkoop van het gemeentelijk vastgoed. "Dat geeft aan de voorkant duidelijkheid", zegt Rachid Maachou.

 

 

Image
Marc van Leent
 

Maart: Ruimtenorm niet 'normaal'

Voor goed onderwijs is meer dan dubbel zoveel ruimte nodig. De norm is veel lager dan wat we tegenwoordig 'normaal' vinden.

Image
Deltaplan Scholen
 

April: bedragen veel te laag

De geïndexeerde normbedragen voor onderwijshuisvesting zijn fors lager dan nodig om de gewenste kwaliteit te leveren, zeggen 100 ervaringsdeskundigen.

Image
Ramon Ockhuijzen
 

Mei: Gratis advies; meer dan verwacht

"De nieuwe subsidieregeling voor gratis advies om sportaccommodaties te verduurzamen wordt vaker gebruikt dan verwacht", zegt Ramon Ockhuizen.

Image
Milan van Bergen
 

Juni: De rol die Milan past

Milan van Bergen vertelt over zijn werk in Tilburg en het traineeship bij Bouwstenen. ''Het geeft de ruimte om te ontdekken wat echt bij je past.''

Ook veel gelezen

Berichten in het kader van ons deltaplan scholen zijn ook veel gelezen. Het onderwerp gaat veel mensen aan het hart. De motivatie naar een oplossing te zoeken is groot. Ook het bericht over broedplaatsen is relatief veel gelezen, maar net niet voldoende om op de lijst te komen. Berichten over vluchtelingen opvang worden best goed gelezen maar opvallend weinig geliked. Ligt wat gevoelig, denken we. Uit landelijke onderzoek blijkt dat een meerderheid van Nederland best positief is over vluchtelingenopvang, maar op socials zie je dat vaak niet terug.

.  

 

 

Blijf ook op de hoogte

Wil je ook snel op de hoogte blijven en niet wachten op onze nieuwsbrief? Volg ons dan ook op LinkedIn.

Gewoon de nieuwsbrief (blijven) lezen kan natuurlijk ook. En dan heb je ook meer info te pakken.

Image
Doe ook mee

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.