aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Inspiratietour 'Gastvrijheid loont'

exploitatie-2Gastvrijheid is een belangrijk onderwerp bij de exploitatie van maatschappelijk vastgoed. Naast de kwaliteit van de producten en/of diensten die worden aangeboden, onderscheid een exploitant van een maatschappelijke accommodatie zich door net iets extra’s te doen voor haar gebuikers en bezoekers.

 

 

Inspiratietour

Op verzoek van Bouwstenen en in het kader van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2013 (agendapunt 4; vindbaar en gastvrij) verzorgd Jeannine Sok een ééndaagse inspiratietour rond het thema ‘Gastvrijheid loont’. Tijdens deze dag krijgen de deelnemers informatie over het thema en doen ze ervaring en inspiratie op.

De bijeenkomst vindt plaats bij meetingpoint DROOM! In Elst en er vindt een tour plaats langs diverse maatschappelijke accommodaties.

 

Programma

10:00 Ontvangst door Jacobine Peperkamp, directrice van DROOM!
10:30 Programma 'Gastvrijheid loont' door Jeannine Sok
12:00 Inspiratietour langs verschillende bedrijven - de reis van de gast
17:00 Nabespreking inspiratietour tijdens informele borrel
19:00 Gelegenheid om op locatie te dineren (op eigen kosten)

 

Resultaten

Deelnemers kijken terug op een leuke, interactieve bijeenkomst en zijn zich bewust van wat gastvrijheid (tot in de kleine details) betekent. Ze hebben in ieder geval één nieuw aspect rondom gastvrijheid geleerd en weten wat het betekent voor de organisatie waar ze werkzaam zijn.  

 

Datum, tijd en plaats

  • Vrijdag 24 mei 2013
  • 10.00 tot 17.00 uur
  • start en einde bij DROOM! in Elst.

 

Aanmelding en kosten

Deelname kost € 250,- p.p. excl. BTW. Partners en leden van een betalend netwerk van Bouwstenen ontvangen 50% korting en betalen € 125,- p.p. excl. BTW. U kunt zich aanmelden middels dit aanmeldformulier.

 

Meer informatie


Jeanine is auteur van het boek 'Gastvrijheid loont' en betokken bij de groep MFA-ondernemers. Zie ook haar website SOK Organisatie & Communicatie.

 

Datum: 
vrijdag, 24 mei, 2013 - 10:00 tot 17:00
Aantal dagen: 
1.00
Prijs: 
€ 125.00
Open of besloten: 
Open
Organisatie: 
Bouwstenen en Sok Organisatie en Communicatie

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners