LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk vastgoedmanagement

Op woensdag 7 juli 2021 ontmoeten de deelnemers aan het Bouwstenen-netwerk Vastgoedmanagement elkaar online via Teams.

Nabespreken

De bijeenkomst sluit aan bij het webinar over de verduurzaming van het vastgoed in 7 stappen - stap 4. In de nazit bespreken we hoe de gemeenten uit dit netwerk de verduurzaming doorrekenen. Waar loopt een ieder nog tegenaan? Wat zou vooruit helpen? Wat kunnen we vanuit Bouwstenen doen?

Uitwisselen actuele zaken

Ook is er alle ruimte om andere actuele zaken met elkaar te bespreken. Fijn als we vooraf weten welke punten dit zijn (kunnen we als organisatie meedenken en meezoeken), maar dat mag ook ter plekke.

Riccardo Moes, gemeente OverbetuweMeedenken met Klimaatakkoord

Vanuit Bouwstenen hebben we ook een paar punten die we graag aan het netwerk voorleggen. Riccardo Moes van de gemeente Overbetuwe vertegenwoordigt Bouwstenen in een VNG-meedenkgroep over het Klimaatakkoord: Bedrijven, maatschappelijk vastgoed en utiliteit. Riccardo vertelt wat er zoal wordt besproken in deze meedenkgroep en wat we op dit gebied kunnen verwachten. We kunnen hem ook van input voorzien om in deze groep of de grotere Klimaattafel te bespreken.

Doorontwikkeling vastgoedorganisatie

We zien bij Bouwstenen enorm veel vacatures op gebied van maatschappelijk vastgoed voorbij komen. Het is moeilijk goede mensen aan te trekken en binnen te houden.Wat kunnen we op dit punt samen oppakken? We bespreken dat aan de hand van een notitie die de deelnemers vooraf krijgen toegestuurd.

Datum & tijd

  • woensdag 7 juli 2021
  • 11.15 - 12.15 uur
 

Ook meedoen?

Dat kan. Deelnemers aan het netwerk Vastgoedmanagement kunnen zich hier af- of aanmelden voor de netwerkbijeenkomst. 

 

Nog geen lid van het netwerk, maar wil je het wel worden? Stuur dan een mail naar info@bouwstenen.nl of bel met 033 - 258 4337.

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.20
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN