LinkedInYouTubeTwitter

1704 Pilotbijeenkomst RodeKersen

Dit jaar hebben we ‘RodeKersen’ gelanceerd; een beoordelingsmethodiek speciaal voor maatschappelijke dienstverleners. Inmiddels is de eerste pilotgroep geselecteerd van vier gemeenten, twee welzijnsorganisaties en twee éénpitters, waarmee we 1 mei van start gaan. Ter voorbereiding hierop is op 6 april is in de Lelystadse wijkvoorziening Plein201 hard gewerkt aan de voorbereidingen. Zo zijn alle vragen nog eens kritisch bekeken en eventuele knelpunten besproken.

 

Enthousiaste deelnemers showen de posters

Beoordeling 25 locaties

Binnen de acht organisaties worden in totaal 25 locaties beoordeeld. Elke locatie heeft al gretig gebruik gemaakt van de posters waarmee ze hun bezoekers konden informeren over de mogelijkheid om hun locatie te beoordelen.

 

Kersen uitdelen

Op 1 mei gaat RodeKersen dan echt ‘de lucht in’ en kunnen de bezoekers van de betreffende locaties voor het eerst 'kersen' uitdelen aan de verschillende aspecten van de wijkvoorziening.

 

Vervolg

Ook nieuwsgierig naar de resultaten en ervaringen? Kom dan op donderdag 7 september naar de volgende bijeenkomst in het Holstohus in Olst.