LinkedInYouTubeTwitter

12 Vastgoedinnovatie

 

Einstein Vastgoedinnovatie staat voor een serie innovatieve sessies bedoeld voor nieuwsgierige professionals in het maatschappelijke vastgoed. Bestaande wegen lopen soms dood. Dan moet het anders, slimmer. 

 

 

Initiator en gangmaker van dit netwerk is Marc van Leent die zich met zijn bedrijf de Wijkplaats, al jaren toelegt op vernieuwing in het maatschappelijk vastgoed. Als gids leidt hij de deelnemers langs relevante concepten en locaties. Maar confronteert hen ook met ingesleten routines en blinde hoeken. Zijn favoriete Einstein-citaat: "je kunt geen probleem oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt". Lees hier zijn vastgoednoot daarover.

 

Expedities

De innovatiesessies hebben karakter van expeditie. Een zoektocht zonder nauw omschreven doel. Maatschappelijk vastgoed is weliswaar de rode draad, maar er is geen strak reisschema. De thema's zijn ontleend aan een oriëntatiebijeenkomst waar een handvol frisse ideeën zijn geoogst. Op basis daarvan zijn de volgende drie etappes uitgezet:

 

Einstein doet ook mee

Op de expeditie laten we ons begeleiden door Einstein, aan wie wij - behalve de relativiteitstheorie - alledaagse en hemelse wijsheden te danken hebben. Lees hier de favoriete citaten van de groep die op 2 september bijeen was.


Waarom meedoen?

  • steeds bezoek aan interessante locatie
  • kennismaken met nieuwe concepten en creatieve technieken
  • verbreding van eigen netwerk
  • inspiratie en plezier

 

Kosten

  • Voor medewerkers van Partners van Bouwstenen: gratis
  • Voor niet-partners: € 250,- (ex BTW) voor losse bijeenkomsten  

Meer informatie? Stuur e-mail naar Marc van Leent (06 51026684)