LinkedInYouTubeTwitter

Marianne de WidtHuurders van gemeentelijke gebouwen in Arnhem willen graag snel een duurzaam gebouw. De gemeente kan dat helaas niet voor iedereen zo snel realiseren.

Op 7 juli 2021 hebben deelnemers van het netwerk vastgoedmanagement een zinvolle uitwisseling. Voor degenen die het hebben gemist, onderstaand kort de hoofdlijnen van het gesprek.

Op 2 juni 2021 schuiven een paar mensen aan voor de nazit van het actualiteitencollege over stap 3 van de verduurzaming. Veel informatie en de presentatie over de aanpak ging wel snel, maar het is straks ook allemaal nog na te lezen.

Op woensdag 12 mei 2021 praten we met een klein clubje na over het vastgoedmanagement bij gemeenten; met nieuwe gezichten uit gemeenteland en bij Bouwstenen.

Corona heeft gevolgen voor de huur die vastgoedeigenaren aan huurders kunnen vragen, blijkt uit diverse gerechtelijke uitspraken. De gemeente Maastricht zocht het uit.

De verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed is nog niet op stoom, blijkt uit de benchmark van TIAS en Republiq onder 21 grote gemeenten.

Ambitie

Abonneer op gemeentelijk vastgoed