LinkedInYouTubeTwitter

Professional: blijf bij in je vak

Na de zomer verzorgen SPRYG en ASRE weer diverse cursussen en opleidingen voor bestuurders, managers en professionals werkzaam in maatschappelijk(e) voorzieningen en vastgoed.

 

Op de website van Bouwstenen tref je een compleet overzicht aan van alle cursussen en bijeenkomsten die relevant zijn voor deze groep, daarnaast brengt Bouwstenen mensen samen zodat ze kennis en ervaring uit kunnen wisselen.

Cursus met korting

SPRYG en Real Estate Academy organiseert diverse kortlopende en praktijkgerichte cursussen over bijvoorbeeld vastgoedrekenen, circulair vastgoed en assetmanagement corporaties. Partners van Bouwstenen krijgen € 50,- korting per dag als zij bij aanmelding de kortingscode BS50 invullen.

Gerichte opleiding

De ASRE verzorgt vastgoedopleidingen voor vastgoedprofessionals die in veranderende omstandigheden meerwaarde willen blijven bieden door hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Zo starten er in september niet alleen twee masteropleidingen, je kunt ook starten met een van de gerichte korte Executive Education- of ASRE online-opleidingen (blended courses). Samen met de ASRE kun je daarnaast een persoonlijke studieroute uitstippelen die past bij jouw carrierepad.

Onderlinge uitwisseling

Partners van Bouwstenen delen hun kennis en ervaring in netwerkverband; goed om bij te blijven en je te spiegelen aan vakgenoten (benchlearing). Ook delen zij hun kennis en ervaring tijdens actualiteitencolleges en films waarmee je snel op een onderwerp wordt ingepraat.

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.