LinkedInYouTubeTwitter

Benchlearning in netwerkverband

Je kunt je ook meer structureel aansluiten bij het netwerk van vakgenoten of met mensen die vanuit uiteenlopende invalshoeken naar een onderwerp kijken.

 

Bij Bouwstenen hebben we diverse professionele netwerken. Deelnemers delen daarin hun kennis, inspireren elkaar en gaan samen op zoek naar verdieping of extra inspiratie.

Benchlearning

In deze netwerken wordt ook het ontwikkelwerk van het Bouwstenen-platform besproken en vertaald naar de eigen praktijk. Ze vormen de basis voor wat je ook wel benchlearning zou kunnen noemen. Wij noemen het professionele netwerken, want een echte professional zoekt verbinding met anderen om zijn eigen optreden aan te spiegelen.

Help jezelf vooruit 

Deelnemers in de netwerken helpen zichzelf en elkaar vooruit. Dat doen ze door samen het programma te bepalen (wie nodigen we uit, waar gaan we heen) en kennis te delen. Doordat anderen dat ook doen, weet je snel wat er speelt, hoe je iets aan kunt vliegen en wie al een nota heeft liggen of actie heeft ondernomen waarvan jij handig gebruik kunt maken. 

Verdieping en verbreding 

Binnen Bouwstenen zijn zo’n 15 professionele netwerken actief, dus er is er vast een die jou past. Achter de schermen zorgen we voor verbinding tussen de netwerken, zodat je in je eigen netwerk de verdieping of vertaling naar je eigen praktijk kunt maken, maar ook breed verbonden blijft. Indien relevant organiseren we bijeenkomsten voor twee netwerken waarbij we actief op zoek gaan naar de verbreding en mogelijkheden voor samenwerking.

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.