LinkedInYouTubeTwitter

Nu al aanmelden

Het duurt misschien nog even, maar u kunt zich nu al aanmelden voor onze Jaarbijeenkomst op 28 november 2019 in Hilversum. Gratis of met vroegboekkorting.

Weet u het nog? De boodschap van Diederik Samsom, voorzitter van de sectortafel Gebouwde Omgeving, tijdens de Jaarbijeenkomst 2018 was duidelijk: iedereen moest aan de bak!

Duurzamer

We hebben de daad bij het woord gevoegd; ieder in zijn eigen omgeving en met elkaar door een integrale bijdrage te leveren aan de 12 sectorale routekaarten voor de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed. Het vervolg daarop, maar ook de uitwerking van de andere punten op de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2019 zullen aan bod komen tijdens onze Jaarbijeenkomst 2019.  

Passender

Zo bespreken we graag met u de resultaten van onze gezamenlijke zoektocht naar meer passende voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, zorg en welzijn. Met vastgoed dat aansluit bij de maatschappelijke behoeften en beleidsdoelen van deze tijd. 

Professioneler

En we laten u zien wat we samen wijzer zijn geworden en kunnen bereiken door krachtenbundeling in netwerkverband, benchlearning op basis van vergelijkend onderzoek en het gezamenlijk oppakken van actualiteiten waar we allemaal nog wat in kunnen leren en ontdekken. 

Slimmer

Wat wat we ook doen, we willen het vooral slim doen; met slimme gebouwen, slimme werkprocessen en slimme (sturings)informatie en monitoring. We brengen ook een nieuwe publicatie van In Control; een jubileum-editie.  

Programma

Na de zomer komen we met meer informatie over het programma, maar zoals altijd wordt het een dag waar bestuurders, managers en professionals rond onderwijs, sport, cultuur, zorg, welzijn en vastgoed elkaar ontmoeten, kennis en ervaring uitwisselen en de Agenda voor 2020 vaststellen. Een dag vol informatie, inspiratie en interessante gasten. U kunt zich nu al aanmelden.

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 28 november 2019
  • 09.30 - 17.00 uur
  • Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum (route & parkeren)

 

 

Aanmelden

Verzeker u van deelname en meld u nu al aan voor de Jaarbijeenkomst; met een aantrekkelijke vroegboekkorting of gratis als partner of lid van één van onze (ontwikkelende) netwerken.

 

 

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.