LinkedInYouTubeTwitter

Wethouders vastgoed gezocht

Gezocht

Wil jij echt het verschil maken in je eigen dorp of stad? Meld je dan nu aan als kandidaat wethouder maatschappelijk vastgoed.

Zo zou de oproep van een politieke partij of nieuwe coalitie er uit kunnen zien. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij een partij naar voorkeur en indien geschikt, gekozen en gegund, na 16 maart in de eigen gemeente aan de bak.

Plekken waar het gebeurt

Image
vacature in krant (1).png

Zo’n coördinerend wethouder maatschappelijk vastgoed is super belangrijk, vertellen wethouders die nu deze functie vervullen. Je gaat over plekken die het cement van de samenleving zijn en de motor voor integratie en sociaal/economische ontwikkeling. Het zijn plekken waar beleid wordt gerealiseerd. En omdat die plekken straks allemaal in jouw portefeuille zitten kan je ook slimme combinaties maken; bijvoorbeeld tussen onderwijs, kinderopvang en sport. 

Goed (te) combineren 

Met maatschappelijk vastgoed in je portefeuille kan je functies bij elkaar brengen en de verkokering doorbreken; niet alleen in je eigen gemeente maar ook in Den Haag. Zo kan elke euro belastinggeld voor de huisvesting van maatschappelijke voorzieningen beter worden besteed en de samenleving voor hetzelfde geld meer lucht en ruimte krijgen. De functie is, afhankelijk van de situatie in de eigen gemeente, goed te combineren met de portefeuille financiën, duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling of stads/dorps-ontwikkeling.  

Spoedcursus Maatschappelijk Vastgoed

Geen ervaring? Geen nood. Bouwstenen organiseert op 16 september 2022 een meet-up voor wethouders. Wie niet kan wachten, kan zich aanmelden voor onze bijeenkomst op 9 maart 2022. Daar hoor je wat een wethouder maatschappelijk vastgoed voor de samenleving kan betekenen.

 

 

Meedoen?

Dat kan. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en voor de bijeenkomst op 9 maart 2022.

Yes you can petrol

Meer informatie

 

Wethouder Schollema, Pekela

voor de kinderen

Wethouder Bloemhoff, Groningen

voor kansengelijkheid

Wethouder Brok, Oss

voor en met de gemeenschap

Wethouder Eerenberg, Utrecht

voor effectieve aanpak klimaatcrisis 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.