LinkedInYouTubeTwitter

Speciaal traineeprogramma 

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

Bij Bouwstenen start in september 2022 een tweejarig traineeprogramma speciaal voor functies in het maatschappelijk vastgoed.

 

Het programma helpt jongeren onder de 30 jaar aan een flitsende start van hun carrière. Ze komen in dienst bij een gemeente, school, bureau of (bouw) bedrijf en werken samen aan een vernieuwende opdracht. 

 

Image
Hidde Roordink

Mooie kans

Hidde Roording, vastgoedbeheerder bij de gemeente ´s Hertogenbosch, is een van de deelnemers. "Ik ben nieuw in deze sector en enorm blij dat ik met het traineeship kan starten. Vooral het sparren met gelijkgestemden zal mij een veel beter beeld geven van maatschappelijk vastgoed-land. Ook krijgen we de kans om bij verschillende organisaties mee te kijken. Daar kijk ik erg naar uit." 

Frisse blik, nieuwe oplossingen

Komende jaren moeten alle scholen, sportaccommodaties, buurthuizen en theaters worden verduurzaamd. Daar heeft de sector goede mensen voor nodig die snappen waar het bij maatschappelijk vastgoed om draait. Maar ook vernieuwing. Een frisse blik en nieuwe oplossingen, vanuit verschillende invalshoeken. Dat is een belangrijk onderdeel van het programma.

Uniek concept

Ingrid de Moel van Bouwstenen: "Wat we hier met elkaar ontwikkelen is uniek in Nederland. We koppelen inhoud meteen aan de vaardigheden die de trainees in de praktijk nodig hebben om meters te maken. Omdat we dat in Bouwstenen-verband doen, sluit het naadloos aan bij het werkveld en hebben de trainees vanaf dag één een flink netwerk om zich heen."

Aansluiten kan nog

Naast ´s Hertogenbosch doen ook gemeenten als Utrecht, Zwolle, Tilburg, Leiden met het programma mee. Er is nog ruimte voor andere organisaties om aan te sluiten. Een aantal partners heeft nog ruimte voor trainees die een carrière in het maatschappelijk vastgoed ambiëren.  

  

 

Meedoen?

Dat kan! Stuur een mail naar trainees@bouwstenen.nl of bel Bram of Marcelle via (033)2584337, als je:

  • als trainee aan de slag wilt met maatschappelijk vastgoed
  • als gemeente, school of bedrijf een jongere (al of niet al in dienst) deze kans wilt bieden
  • als opleidingsinstituut mooi aanbod voor de trainees hebt
Yes you can petrol

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.