LinkedInYouTubeTwitter

Kies je carrière

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

Op zoek naar een baan die er écht toe doet? Kom werken in het maatschappelijk vastgoed! Ga aan de slag met de grote verbouwing van Nederland. Scholen, concertzalen, bibliotheken en voetbalstadions zijn het cement van de samenleving. We leren er met elkaar omgaan en ze helpen ons vooruit in het (samen) leven. Deze plekken moeten de komende jaren stevig worden aangepakt; gezonder en duurzamer worden gemaakt. En daar kan jij bij helpen!

De grote verbouwing

Bouwkundigen, bedrijfskundigen, planologen, juristen, ICT-ers zijn allemaal nodig om de klus te klaren. Maar ook als je een andere achtergrond hebt, ben je welkom om mee te doen! Alleen samen komen we vooruit. Door nu in te stappen kan je je stempel drukken op de grote verbouwing en de toekomst van Nederland. 

Traineeprogramma 

Nog weinig ervaring en wil je jezelf graag snel ontwikkelen? Dan is het traineeship Maatschappelijk Vastgoed echt wat voor jou. Bouwstenen heeft met verschillende gemeenten, adviesbureaus en bouwbedrijven de handen in een geslagen voor een traineeship dat jou snel in je rol helpt. Je draait volledig mee bij de partner en komt eens in de twee weken samen met andere young professionals om gezamenlijk trainingen te volgen en aan een opdracht te werken. Zo groei je snel in de materie, bouw je een groot netwerk op en streef je binnen no-time je collega's voorbij.

Introductiecolleges

Speciaal voor mensen nieuw in het werkveld organiseert Bouwstenen introductiecolleges. Daar wordt je snel bijgepraat over een specifiek onderwerp zodat je goed aan de slag kan met je werk. Bekijk hier het actuele aanbod. 

Ik zoek een baan

Ben je op zoek naar iets nieuws? En heb je zin om te werken in maatschappelijk vastgoed, maar geen idee waar je het beste past? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee! 

Ik zoek mensen

Op onze vacaturepagina vind je allerlei mooie banen in het maatschappelijk vastgoed. Je kan de openstaande vacatures van jouw organisatie ook plaatsen op onze website. Stuur ze door naar nieuws@bouwstenen.nl 

Campagnevideo

Hieronder vind je de eerste campagnevideo voor Kies je carrière waarbij jongeren worden uitgenodigd voor de Maatschappelijk Vastgoeddag 2021, die op 9 december plaatsvond.