LinkedInYouTubeTwitter

Kies je carrière

Ben jij jong, maatschappelijk betrokken en wil je je verder ontwikkelen in je vak? Dan is hier je kans.

Image
Kies je carriere - Maatschappelijk Vastgoed

Het cement van de samenleving

Scholen, concertzalen, bibliotheken en voetbalstadions zijn het cement van de samenleving. We leren er met elkaar omgaan en ze helpen ons vooruit in het (samen) leven. Deze plekken moeten de komende jaren stevig worden aangepakt; gezonder en duurzamer worden gemaakt. En daar kan jij bij helpen.

De grote verbouwing

Bouwkundigen, bedrijfskundigen, planologen, juristen, ICT-ers zijn allemaal nodig om de klus te klaren. Maar ook als je een andere achtergrond hebt, ben je welkom om mee te doen! Alleen samen komen we vooruit. Door nu in te stappen kan je je stempel drukken op de grote verbouwing en de toekomst van Nederland. 

Flitsende carrière

Goed om te weten: een aantal werkgevers biedt een traineeship aan, speciaal voor jong talent. Zo maak je een snelle start met een flitsende carrière waar zowel jij als de samenleving beter van wordt.

Kijk op onze vacaturepagina voor alle openstaande vacatures. Nog geen idee wat je precies wilt doen en waar je wilt werken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee! 

Campagnevideo

Hieronder vind je de eerste campagnevideo voor Kies je carrière waarbij jongeren worden uitgenodigd voor de Maatschappelijk Vastgoeddag 2021, die op 9 december plaatsvond.