LinkedInYouTubeTwitter

Ook Mathilde wil steentje bijdragen

Image
Mathilde Snijders

"Als startend professional wil ik graag mijn steentje bijdragen aan duurzame gebouwen", vertelt Mathilde Snijders. Ze doet mee met ons traineeprogramma.

 

Het Bouwstenen-traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed start half september 2022. Het gaat om een tweejarig programma voor young professionals die aan de slag willen met  plekken voor de samenleving, zoals scholen, sportaccommodaties en buurtcentra.

Vastgoed met voorbeeldfunctie

Mathilde: "Om de doelen uit het klimaatakkoord te halen staan we in Nederland voor een enorme opgave. Maatschappelijk vastgoed heeft daarin een voorbeeldfunctie. Ik wil graag bijdragen aan de gezondheid van gebruikers en meewerken aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving. De combinatie van werken en leren via het traineeprogramma, geeft mij handvatten om dit te kunnen doen."

Image
Dennis Damink

Steeds nieuwe mensen nodig

Mathilde gaat aan de slag als trainee bij de gemeente Utrecht. Ook Tilburg biedt trainees de kans om met het programma mee te doen. Dennis Damink, hoofd vastgoed van deze gemeente: "Als gemeente hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er steeds nieuwe, enthousiaste mensen in onze sector komen werken. Daarom doen we met het programma mee."

Aansluiten kan nog

Naast Utrecht en Tilburg doen ook gemeenten Zwolle, Leiden, 's-Hertogenbosch en adviesbureau Synarchis mee. Er is nog ruimte voor andere organisaties om aan te sluiten en ook belangstellenden voor een traineeprogramma kunnen zich nog bij ons aanmelden.

 

 

Grijp die kans

Lees hier hoe je je kunt aanmelden als trainee maatschappelijk vastgoed of solliciteer meteen op een van onderstaande plekken:

Wil jouw organisatie een plek bieden aan een trainee, of heb je vragen over het traineeprogramma? Neem contact op met Saskia van Bouwstenen, tel. 033-2584337 of stuur een mail met je contactgegevens naar trainees@bouwstenen.nl.

 

Yes you can geel

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.