LinkedInYouTubeTwitter

Uitvoeringsstrategie voor het verduurzamen

Dit actualiteitencollege is de vijfde uit een serie van 7 over de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed (elke maand een stap). De colleges zijn gratis voor en door partners van Bouwstenen, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Wat gaan we doen?

Nu we de opgave en de ontwikkelingen in kaart hebben gebracht en onze aanpak op hoofdlijnen hebben bepaald en doorgerekend, is het nu tijd om de uitvoeringsstrategie verder uit te werken. Voor welke keuzes kom je hierbij te staan en hoe maak je deze keuzes?

Theorie & Praktijk

Tijdens deze bijeenkomst praat Wicher Schönau van Twynstra Gudde je in of bij over zaken waar je rekening mee moet houden bij het opstellen van een uitvoeringsstrategie.    

 

En in een filmpje vertellen Désirée Meulenbroek van de gemeente Oss en Wies Witjes van Kind en Onderwijs Rotterdam hoe zij deze stap hebben aangepakt.

 

Ook gaan we in op vragen van deelnemers en bespreken we wat we nodig hebben om de strategie op te stellen.

Programma

  • 10:00u - Welkom en toelichting programma
  • 10:05u - Bouwstenen voor een uitvoeringsstrategie
  • 10:20u - Voorbeelden uit de praktijk
  • 10:30u - Vragen, tafelgesprek en houvast voor vervolg
  • 11:00u - Afronding

Aansluitend is er gelegenheid tot napraten en zijn er verschillende netwerkbijeenkomsten gepland. Deelnemers aan de netwerken ontvangen hierover apart bericht.

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 1 september 2021
  • 10.00 - 11.00 uur
  • online (deelnemers krijgen vooraf een link toegestuurd)


 

Aanmelden

Indien u zich al heeft aangemeld voor een of meer bijeenkomsten uit de serie hoeft u dat niet nog een keer te doen. Zo niet dan kunt u zich hier aanmelden.

 

De bijeenkomst is gratis voor (en door) Bouwstenen-partners. Andere geïnteresseerden betalen € 195,- ex btw, maar u kunt natuurlijk ook een partnership overwegen.

 

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.20
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Open
Organisatie
BOUWSTENEN