aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Corona, verduurzaming & samenwerking

Op 14 mei 2020 bieden we de deelnemers van het Bouwstenen-netwerk sportief vastgoed de gelegenheid (met elkaar) bij te praten. In verband met de corona doen we dat online. Wat ons betreft komen ook de volgende onderwerpen aan bod. 

Corona

Corona raakt ons allemaal. Wat betekenen de corona-maatregelen voor jou en jouw werkzaamheden? Vraagt dit een andere aanpak van handhaving, beheer, legionellabestrijding etc? Inmiddels mogen de buitensportaccommodaties, onder strikte voorwaarden weer open. Hoe heb je dit gerealiseerd, hoe liep de samenwerking hierin met de lokale sportverenigingen? Welke lessen kunnen we hieruit trekken voor de opening van binnensportaccommodaties?

Routes verduurzaming

Welk houvast bieden de diverse routekaarten (sport en gemeentelijk maatschappelijk vastgoed) ons? Wat helpt vooruit? Wat kunnen we elkaar op dit gebied meegeven? Welke punten willen we inbrengen op de landelijke klimaattafel (waaraan Bouwstenen mag aanschuiven).  

Lokale samenwerking

Hoe en met wie kan er samengewerkt worden om de doelen voor bewegen en sport dichterbij te brengen?

Andere zaken

Tot slot willen we nog twee dingen met jullie bespreken. 

  • landelijke enquête van Bouwstenen en VSG over sport-accommodaties
  • de volgende bijeenkomst

Datum& tijd

  • donderdag 14 mei 2020
  • 14.00 - 15.30 uur
 

Meedoen?

Deelnemers aan het Bouwstenen-netwerk kunnen gratis deelnemen. Na aanmelding ontvang je een link om via Google Hangouts Meet deel te nemen aan het gesprek.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 

Meer informatie

Organisatie

De organisatie van de bijeenkomst ligt in handen van Inge Bommezijn. Bouwstenen. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kunt u bij haar terecht.


Inge Bommezijn

Bouwstenen

033 - 258 4337

Datum: 
donderdag, 14 mei, 2020 - 14:00 tot 16:30
Organisatie: 
Bouwstenen (netwerk Sportief Vastgoed)

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?