LinkedInYouTubeTwitter

O-Prognose weer als best getest

Het vastgoedinformatie systeem O-Prognose van Plandatis is voor het derde jaar op rij als beste door gebruikers beoordeeld. 

 

Gebruikers van verschillende informatiesystemen voor vastgoed- en facilitymanagement werden ook dit jaar opgeroepen om een beoordeling te geven. Van de ruim 60 systemen op de site van Bouwstenen, werden er 9 beoordeeld. 

Overduidelijke winnaar

O-Prognose van Plandatis is de overduidelijke winnaar van 2018. Het systeem kreeg zowel het hoogste aantal beoordelingen als de hoogste score. Maar liefst 60 beoordelingen gingen over O-Prognose van Plandatis. Het systeem werd gemiddeld met een 8 beoordeeld.

Gebruiksgemak

Gebruikers roemen het gebruiksgemak, de functionaliteit en service van de leverancier. Zo schreef een beoordelaar: ‘Goed hufterproof systeem dat snel is aan te leren.’ En een ander: ‘een simpel maar doeltreffend systeem voor meerjarenplannen.’ ‘Top’, concludeert een ander simpelweg.

 

Ook vorig jaar behoorde O-Prognose tot één van de winnaars. Toen kreeg het een prijs voor het systeem dat het hoogste aantal beoordelingen binnenhaalde.

‘Best getest’-prijs

De ‘Best getest’-prijs is dit jaar voor de derde keer op rij uitgereikt. Alle beoordelingen van gebruikers zijn op de site van Bouwstenen te vinden. Het doel van het jaarlijkse gebruikersonderzoek is de systemen beter aan te laten aansluiten bij de behoefte in de praktijk.

Klimaatakkoord

Samen met systeemleveranciers wordt ook komend jaar gekeken welke informatie vastgoed- en facility managers nodig hebben om goed te kunnen sturen. Mogelijk leiden de ambities met betrekking tot het Klimaatakkoord tot aanpassing van de huidige systemen. 

 

Ook meedoen?

Bent u gebruiker van een vastgoed- en informatiemanagementsysteem, dan kunt u hier uw ervaringen met het systeem delen.

 

Bent u leverancier van een systeem en wilt u ook met uw systeem deelnemen aan het gebruikersonderzoek, meldt u dan aan voor ons programma In Control en wie weet bent u volgend jaar de winnaar.


 

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.