LinkedInYouTubeTwitter

Handig bij losse verhuur

Gemeente tynaarloOp 11 juli 2024 om 14 uur kunnen Bouwstenen-partners online in gesprek met Roderik van Loon en Wojtek Biziuk over de wijze waarop in de gemeente Tynaarlo de losse verhuur is geregeld.

 

Tynaarlo wil dat haar accommodaties goed gebruikt kunnen worden voor niet al te veel geld. Om de losse verhuur en het beheer van de accommodaties efficiënter te maken en daarmee betaalbaar te houden zijn ze bezig gekoppelde systemen in te richten voor verhuur, toegang en kantine exploitatie die ook aansluiten bij het facturatie en financiële systeem van de gemeente. Hiermee kan zaalhuur en consumpties aan de kassa voldaan worden of via een factuur achteraf. Dit moet gaan werken voor zowel de sportaccommodaties als dorpshuizen. Handig of niet dan.

 

Tijdens dit online uurtje vertellen Roderik en Wojtek waarom ze het hebben gedaan en wat dat heeft opgeleverd. Ook vertellen ze hoe ze het hebben ingericht, wat ze daarin zijn tegengekomen en welke tips ze op basis van hun ervaring aan anderen kunnen geven. We krijgen ook een online inkijkje in de systemen die ze gebruiken. Vervolgens is er ruimte voor vragen.

 

 

Ben jij erbij?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor partners van Bouwstenen en met name relevant voor de netwerken beleid en vastgoed, sportief vastgoed, onderwijshuisvesting, Makelpunten, samen onder 1 dak,  vastgoedmanagement en informatiemanagement. Is jouw organasatie parnter en wil je erbij zijn? Meld je dan aan.

Aanmelden

Meer informatie

Dit is een bijeenkomst in het kader van de Agenda maatschappelijk vastgoed (duurzaam ruimtegebruik en vergroten maatschappelijke waarde, door verhuur met een lage huurprijs en met zo min mogelijk personele capaciteit). 

 

Datum
Aantal dagen
0.10
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN