aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Volle kracht vooruit

SamenwerkenAfgelopen jaar hebben wij ons georiënteerd op de toekomst van Bouwstenen; samen met betrokkenen uit het werkveld. Dit is wat we gaan doen.

 

Wat het netwerk wil behouden - en borgen - is de huidige manier van werken in Bouwstenen-verband; volgens haar eigen agenda, inhoudelijk, onafhankelijk, flexibel én vanuit een professionele houding. We kijken daarbij naar zowel de beleidsmatige als bedrijfsmatige kant van het maatschappelijk vastgoed. 

Veel ambitie, meer activiteiten

Het liefst wil het netwerk daarbij, gezien de grote opgave die voor ons ligt, nog meer door Bouwstenen ondersteund worden onder andere met actuele informatie, gerichte onderzoeken en contacten met mensen die verder kunnen helpen. Ambitie is ook om proactiever de besluitvorming te  ondersteunen - ook op landelijk niveau - en op basis van onze praktijkkennis gezamenlijk te werken aan uitvoerbare plannen en (spel)regels.

Verstevigen basis

Om het bovenstaande vorm te geven en meer te bereiken, is Bouwstenen vanaf 1 januari 2020 een aparte organisatie geworden. Ook het bureau wordt verder geprofessionaliseerd en uitgebreid en hopelijk komt er dit jaar dan wel een nieuwe website. De agenda en alle bijbehorende plannen worden nog verder uitgewerkt en we hopen op een mooi vervolg in de komende 10 jaar. 

 

 

Meedoen?

Wil je meedoen en een bijdrage leveren, dan horen we dat graag. Kijk hier voor meer informatie, bel 033-2584337 of stuur een mail naar info@bouwstenen.nl.

 

 

 

Meer informatie

Lees hier de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2020

Reacties

Ik heb het geheel drie keer gelezen en begrijp er geen ene jota van. Misschien eens melden wat je eigenlijk wil bereiken met deze organisatie? En dan concreter dan 'gemeenten vooruit helpen'. Krijgen jullie subsidie? Hoop het niet. Vr gr

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Button maatschappelijk vastgoeddag

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners