LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk Makelen & Schakelen 

Op 3 oktober 2024 komt het netwerk Makelen en Schakelen bijeen op een nog nader te bepalen locatie. We delen onze ervaring en gaan concreet aan de slag. 

Waar staan we? 

Image

In 2011 hebben we een brochure gemaakt en een beeld van een Makelpunt geschetst. Dat hebben we verder uitgewerkt in een businessmodel (2014). Afgelopen 10 jaar zijn er in het land diverse Makelpunten gestart die hun maatschappelijke meerwaarde hebben bewezen. Er zijn ook een aantal Makelpunen weer gestopt. Die hebben het niet gered. Kortom; anders dan in 2014 hebben we nu goede en minder goede ervaring met Makelpunten. Daar kunnen we van leren.

Wat is de ambitie?

Door de druk op ruimte en de financiën, en vanwege hun maatschappelijke meerwaarde, zien we overal in het land de behoefte aan een Makelpunt toenemen. Het netwerk heeft de ambitie van elkaar te leren, elkaar vooruit te helpen en haar ervaring breed beschikbaar te maken voor startende Makelpunten. Daarom gaan we de ervaring met Makelpunten tot nog toe verwerken in een praktische handreiking. Dat bespaart de huidige Makelpunten tijd en helpt beginnende en reeds bestaande Makelpunten vooruit. Bouwstenen maakt de eerste aanzet voor deze handreiking op basis van wat we al weten en komende tijd van het netwerk nog ontvangen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de eerste opzet van de handreiking en vullen deze aan met de laatste inzichten. Zo passeert alles weer even de revue, delen we recente inzichten en verscherpen we ons beeld van de tips en tricks. In dit gesprek komen ook de resultaten van de uitstaande acties van het netwerk aan bod.

Op het eind  bespreken we met elkaar hoe we eventuele sessie tijdens de Maatschappelijk Vastgoeddag rond Makelpunten kunnen inrichten. Deze is op 28 november 2024 en dan is de handreiking hopelijk ook klaar.

Met wie?

We doen het graag met huidige en nieuwe leden van het netwerk Makelen & Schakelen. Die laatste helpen ons met hun vragen.  De antwoorden daarop moeten straks in de handreiking te vinden zijn, maar deelnemers gaan er meteen mee naar huis. 

Datum, tijd en locatie

  • 3 oktober 2024
  • 13.00 - 16.30
  • Nader te bepalen
 

Ben jij erbij?

Voor een goede organisatie horen we graag of je er al dan niet bij bent.

  

Belangstelling lid te worden van dit netwerk? Stuur dan een mail naar info@bouwstenen.nl of bel 033-258 4337.

Aanmelden

Meer informatie

Datum
Aantal dagen
0.50
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN