LinkedInYouTubeTwitter

Netwerk vastgoedmanagement

Op woensdag 1 september 2021 ontmoeten de deelnemers aan het Bouwstenen-netwerk Vastgoedmanagement elkaar online via Teams.

Uitwisselen actuele zaken

De bijeenkomst is primair bedoeld om actuele zaken met elkaar te bespreken. Fijn als we vooraf weten welke punten dit zijn (kunnen we als organisatie meedenken en meezoeken), maar dat mag ook ter plekke.

Verduurzaming

We bespreken de voortgang bij de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed. Zijn er nog vragen of zaken te delen naar aanleiding van het webinar over de verduurzaming van het vastgoed in 7 stappen - stap 5 over de uitvoeringsstrategie?

 

En hoe gaan gemeenten om met de label C plicht voor het eigen vastgoed (al dan niet naar aanleiding van de communicatie hierover vanuit de VNG (zie link onderaan deze pagina). Riccardo Moes kan de signalen hierover meenemen in het overleg met de VNG op 14 september 2021.

BBV

Een groep gemeenten heeft een voorzet gemaakt voor een notitie aan de Commissie BBV over de wijze waarop in begroting en jaarrekening met maatschappelijk vastgoed wordt omgegaan. Deze is apart per mail toegestuurd. We bespreken de inhoud van de notitie en het mogelijke vervolg.

Datum & tijd

  • woensdag 1 september 2021
  • 11.15 - 12.15 uur

Ben je erbij?

We horen graag of je komt. Je kunt je hier aan- of afmelden.

 

En ook fijn als je:

Meer Informatie

Datum
Aantal dagen
0.20
Prijs
€ 0.00
Open of besloten
Besloten
Organisatie
BOUWSTENEN