LinkedInYouTubeTwitter

Bouwen aan kwaliteit

Op woensdag 14 april 2021 komt het Bouwstenen-netwerk Onderwijs online bij elkaar.

Bouwen aan kwaliteit

Er is veel nieuw beleid dat om een fysieke vertaling vraagt, ook als het gaat om onderwijshuisvesting. Denk aan beleid op het gebied van meer individueel en inclusief onderwijs, betere gezondheid door beweging, gezonde gebouwen en speciale zorg, gemengde scholen, vitale buurten en wijken, minder energiegebruik, een beter klimaat, duurzamere gebouwen en een circulaire economie. De kunst is meerdere ambities te combineren en te vertalen naar praktische betaalbare oplossingen die ook in de exploitatiefase goed werken.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomst kijken we vanuit diverse beleidsambities naar aandachtspunten voor de Programma’s van Eisen (PvE’s) voor nieuwe of te renoveren scholen. Wat vraagt extra aandacht gezien nieuw beleid, exploitatie en geld?

 

Sonja Pool, Haagse Scholen

We starten met het aandachtspuntenlijstje dat Sonja Pool van de Haagse Scholen en Bouwstenen hebben opgesteld. Deelnemers krijgen die vooraf toegestuurd. We bespreken de lijst en vullen hem aan met de kennis en ervaring van andere deelnemers.

 

En er is uiteraard ook ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over andere actuele thema’s.

Datum en tijd

  • woensdag 14 april 2021 
  • 10.30 - 12.00 uur

 

 

Ook meedoen?

Deelnemers aan het netwerk Onderwijs kunnen gratis deelnemen en krijgen hiervoor een agendaverzoek met een link naar de online bijeenkomst.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 


Organisatie

Dit programma wordt inhoudelijk voorbereid door Ingrid de Moel en Emma Heinhuis van Bouwstenen. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn, eveneens van Bouwstenen. Voor inhoudelijke input, vragen of opmerkingen kunt u met één van hen contact opnemen. Ze staan u graag te woord.


Ingrid de Moel Emma Heinhuis Inge Bommezijn
Bouwstenen Bouwstenen Bouwstenen
06 - 5231 0845 033 - 258 4337 033 - 258 4337

Meer informatie

Datum
Organisatie
BOUWSTENEN (netwerk onderwijs)