aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Houvast bij de verduurzaming

Nu online; de 6e editie van de Bouwstenen-publicatie In Control; voor houvast bij de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed.

 

Marjolein Jansen, Kadaster“Het vinden van betrouwbare data over gebouwen is, anders dan 5 jaar geleden, nauwelijks nog een probleem”, zegt Marjolein Jansen, Raad van Bestuur van het Kadaster. “Het draait tegenwoordig om het analyseren en gebruiken van die data als sturingsinformatie.”

Sturing aan verduurzaming

En dat is precies waar deze editie van de Bouwstenen-publicatie over gaat. De inhoud is opgehangen aan het stappenplan voor het verduurzamen van het maatschappelijk vastgoed. Informatie is nog altijd de zwakste schakel, maar het zicht op waarop te sturen en wat dat aan informatie vraagt wordt steeds duidelijker. 

Nieuwe editie in de maak

Bouwstenen maakte de publicatie samen met partners aan de hand van een landelijke enquête, (online) netwerkbijeenkomsten en onderzoek. Inmiddels werkt het netwerk aan de opvolger. De activiteiten in dat kader zijn er op gericht het informatiemanagement rond maatschappelijk vastgoed naar een hoger niveau te brengen.

 

Lees hier de 6e editie van In Control.

 

 

Meedoen?

Dat kan! Doe mee met:

 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?