aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Safari Eemnes Impact Investor

Op woensdag 7 oktober 2020 gaat het netwerk Beleid en Vastgoed online 'op safari' in het Huis van Eemnes. Dit is de derde bijeenkomst rondom het ontwikkelprogramma 'Hoe word ik een impact investor?'.

 

Vanuit de bedoeling van de plek gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag wat de maatschappelijke meerwaarde van deze plek is (ook in tijden van corona) en of dat in verhouding staat met de inspanning om dat te realiseren. Kan het ook anders? Beter? Leuker? En aan welke knoppen kan je dan draaien?

Robert-Jan Vos, directeur Huis van EemnesSafari maatschappelijk meerwaarde

Deelnemers krijgen vooraf gerichte informatie over de accommodatie en de buurt toegestuurd, inclusief een virtuele rondleiding. Zo kan een ieder zich een beeld vormen van het Huis van Eemnes zonder er daadwerkelijk te zijn. Dat beeld delen we met elkaar en met directeur Robert-Jan Vos. Zo ontdekken we samen waar je als impact investor op moet letten.

Harry Kruiter, Instituut voor Publieke WaardenInspiratie

Harry Kruiter van het Instituut voor Publieke Waarden weet als geen ander hoe je kunt aanzetten tot actie en hoe je samen met je gebruikers meer impact kunt creëren. Dit geeft verdieping aan de praktijk van alledag in de accommodatie. Welke lessen van vandaag kunnen we meegeven aan het Huis van Eemnes en wat nemen we mee naar huis.

Handleiding

Deze bijeenkomst is de laatste in een serie van drie. We kijken terug op alle bijeenkomsten en bespreken welke resultaten we kunnen meenemen in de handleiding die we voor impact investors aan het opstellen zijn. Tijdens de Maatschappelijk Vastgoeddag zullen we deze handleiding presenteren en uitreiken.

Programma

10.30

Welkom & introductie

10.40

In gesprek met elkaar en de betrokkenen over de maatschappelijke meerwaarde van de locatie

11.15

Feedback en inspiratie van Harry Kruiter

11.45

Aandachtspunten voor de impact investor

12.00

Afsluiting

Datum, tijd en locatie

  • woensdag 7 oktober 2020
  • 10.30 - 12.00 uur
  • online via Teams, deelnemers krijgen een link

 


Ga je mee op safari?

Leden van het netwerk Beleid & Vastgoed kunnen gratis deelnemen. Fijn als ze zich tijdig aan- of afmelden.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 

 

Achtergrondinformatie Huis van Eemnes

Meer informatie

Organisatie

Dit programma wordt inhoudelijk voorbereid door Ingrid de Moel van Bouwstenen en Annet de Klerk, als zelfstandig adviseur wonen en wijken voor dit project verbonden aan Bouwstenen. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn, eveneens van Bouwstenen. Voor vragen of meer informatie kunt u met hen contact opnemen. Ze staan u graag te woord.

Annet de Klerk
Ingrid de Moel Annet de Klerk

Inge Bommezijn

Bouwstenen

Bouwstenen

06 - 5231 0845

06 - 57323483

033 - 258 4337

Datum: 
woensdag, 7 oktober, 2020 - 10:30 tot 12:00
Aantal dagen: 
0.50
Organisatie: 
BOUWSTENEN

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?