aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Safari Delft Impact Investor

Op dinsdag 15 september 2020 gaat het netwerk Beleid en Vastgoed online 'op safari' naar Scholencombinatie Delfland in het centrum van Delft. Het is de tweede bijeenkomst in het kader van het ontwikkelprogramma 'Hoe word ik een impact investor?'.

 

Vanuit de bedoeling van de plek gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag wat de maatschappelijke meerwaarde van deze plek is (ook in tijden van corona) en of dat in verhouding staat met de inspanning om dat te realiseren. Kan het ook anders? Beter? Leuker? En aan welke knoppen kan je dan draaien?

Safari Maatschappelijk meerwaarde

Deelnemers krijgen vooraf gerichte informatie over de accommodatie en de buurt toegestuurd en tijdens de bijeenkomst geven we een virtuele rondleiding. Zo kan eenieder zich toch een beeld vormen van de school zonder er daadwerkelijk te zijn. Dat beeld delen we met elkaar en met gastvrouw Marcia Kats en gastheer Ad Holkers en van de gemeente Delft. Zo ontdekken we samen waar je als impact investor op moet letten. 

Els Boerhof, Goodwell InvestmentsInspiratie

Vervolgens zal Els Boerhof van Goodwell Investments ons meenemen in de wereld van impact investing. Met haar ervaringen als impact investor in o.a. West Africa zal ze ons inspireren met haar expertise in monitoren en bijsturen. Dit geeft verdieping aan de praktijk van alledag in de accommodatie. Welke lessen van vandaag kunnen we geven aan de accommodatie en wat kunnen we meenemen naar de volgende safari? 

Programma

14.00 

Welkom & introductie

14.05 

In gesprek met elkaar en de betrokkenen over de maatschappelijke meerwaarde van de locatie aan de hand van het filmpje en met gerichte vragen

14.40

Feedback en inspiratie van Els Boerhof

15.10

Aandachtspunten voor de impact investor

15.30

Afsluiting

Datum, tijd en locatie

  • dinsdag 15 september 2020
  • 14.00 - 15.30 uur
  • online (deelnemers krijgen een inloglink)

 


Ga je mee op safari?

Leden van het netwerk Beleid & Vastgoed kunnen gratis deelnemen. Fijn als ze zich tijdig aan- of afmelden.

 

Interesse om deel te nemen, maar nog geen lid van het netwerk? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033 - 258 4337 of info@bouwstenen.nl. Ook voor meer informatie over het partnership.

 

 

Meer informatie:

 

Organisatie:

Dit programma wordt inhoudelijk voorbereid door Ingrid de Moel van Bouwstenen en Annet de Klerk, als zelfstandig adviseur wonen en wijken voor dit project verbonden aan Bouwstenen. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn, eveneens van Bouwstenen. Voor vragen of meer informatie kunt u met hen contact opnemen. Ze staan u graag te woord.

 


 Annet de Klerk

Ingrid de Moel

Annet de Klerk

Inge Bommezijn

Bouwstenen

 

Bouwstenen

06 - 5231 0845

06 - 5732 3483

033 - 258 4337

Datum: 
dinsdag, 15 september, 2020 - 14:00 tot 16:30
Aantal dagen: 
0.50
Organisatie: 
BOUWSTENEN (netwerk Beleid & Vastgoed)

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?