LinkedInYouTubeTwitter

Financiële Experts

Op 14 februari 2019 komt het Bouwstenen-netwerk Financiële Experts bij elkaar.

Eerste verdiepingslag

In deze sessie bepalen we waar we in 2019 naartoe willen werken en maken we op basis van ieders kennis en ervaring hierin een eerste verdiepingsslag. Thema's, zoals besproken voorafgaand aan de Jaarbijeenkomst, zijn: 

  • Fiscaliteit rond gemeentelijk vastgoed (BTW en VPB)
  • Datagedreven vastgoedsturing
  • Link met vastgoedinformatiesystemen

Uiteraard is er ook veel ruimte voor onderlinge uitwisseling en het bespreken van de actualiteiten. 

Actualiteitencollege

Voor mensen die onvoldoende van het ontwikkelwerk van het netwerk in 2018 hebben meegekregen of alsnog bijgepaat willen worden organiseren we op 14 maart 2019 een actualiteitencollege over de BBV. Ook voor nieuwkomers een mooie manier om aan te haken. Dus als je mensen kent die we er graag bij hebben, zeg het voort.  

 

Datum, tijd en locatie

De netwerkbijeenkomst voor financiële experts is: 

  • donderdag 14 februari 2019
  • 10.00 - 13.00 uur (inclusief lunch)
  • Bredeschool BBS Boschveld (zaal 4), Zernikestraat 2, 5223 CB Den Bosch (op loopafstand van centraal station Den Bosch)  

 

 

Bent u erbij?

Leden van het netwerk hebben via de datumprikker al hun aanwezigheid kenbaar gemaakt. Toch verhinderd? Stuur dan een email naar inge@bouwstenen.nl of maak gebruik van het aan- en afmeldformulier

 

Ken je mensen die ook mee willen doen? Kennismakers kunnen aanschuiven voor € 150,- (exclusief BTW) en als ze  zich daarna bij het netwerk aansluiten wordt dit bedrag weer in mindering gebracht. Ze kunnen zich hier aanmelden.


 

Meer informatie:

Datum
Aantal dagen
0.50