LinkedInYouTubeTwitter

Vakantie-uitjes in eigen land

VakantieVoor de liefhebbers van nieuw en getransformeerd maatschappelijk vastgoed hebben we een aantal vakantie uitjes op een rij gezet.

 

 

 

 

 

De LocHal in Tilburg

Deze voormalige werkplaats bij het station van Tilburg, is nu in gebruik als bibliotheek en sleepte diverse prijzen in de wacht. Samen met een bezoek aan de rest van de spoorzone met skatepark, waterpret, picknickplekken, creatieve bedrijvigheid en terrassen heb je een compleet dagje uit. Lees meer over de LocHal en de spoorzone.

   

 

 

Veenhuizen boeit

De voormalige kolonie in Drenthe is een plek waar verleden, heden en toekomst samen komen... Met een Gevangenismuseum, veel kunst en bierbrouwerij Maallust in de oude graanmaalderij is het een ‘verborgen parel’ in Nederland: Veenhuizen boeit.

   

 

 

Klein geluk uit Roerdalen

De gemeente Roerdalen in Midden Limburg heeft Geluksplekken! Het bezoeken waard. Het is een initiatief en beweging voor en vanuit de inwoners. Je vindt de tips over het geluk ook bij het Roerstreekmuseum aan het kerkplein in St Odiliënberg. Lees meer over de geluksplekken van Roerdalen.

   

 

 

 

Veel groen in Leeuwarden

De planten op zowel de binnenwanden als de buitengevel van de NHL Stenden Hogeschool maken deze school tot een gezonde plek om te studeren. Je kunt het schoolgebouw tijdens de schoolvakantie ook vanaf een afstandje bewonderen.

 

Veel vakantieplezier, blijf gezond en graag tot ziens na de zomer.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.