LinkedInYouTubeTwitter

Meer aandacht voor talentontwikkeling

Image
Saskia Schouten

In het Bouwstenen-netwerk is steeds meer aandacht voor talentontwikkeling. Talentmanager Saskia Schouten gaat daarbij helpen.

 

Saskia gaat per 1 september 2022 bij Bouwstenen aan de slag met het traineeprogramma. Daarnaast gaat ze het netwerk versterken met haar kennis over werkplekleren.

 

Langere relatie

Saskia: "Het werk bij Bouwstenen is een mooi vervolg op mijn werk bij de Academie voor Vastgoed en de Bestuursacademie Nederland. Voor mijn gevoel komt hier alles samen! Wat het extra leuk maakt is dat ik nu een langere relatie met mensen kan aangaan. Dan kan je beter monitoren of een programma ook werkt. Leren stopt namelijk niet na afloop van een bijeenkomst of actualiteitencollege.

Eigentijdse vormen van leren

Wat ook leuk is, is dat het netwerk open staat voor eigentijdse manieren van leren en netwerken. Niet alleen met oog voor de mensen zelf, maar ook voor het team en de rol van de leidinggevende. Die is in de huidige arbeidsmarkt heel anders dan pakweg 5 jaar geleden.

Compleet nieuwe vakopleiding

Afgelopen jaren heb ik gewerkt aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe vakopleiding voor junior taxateurs die echt aansluit bij de dagelijkse praktijk. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een mix van fysieke uitleg, e-learning, online begeleiding en coaching. Een leertraject is pas echt effectief als die goed aansluit bij de behoeften, werkzaamheden en bedrijfscultuur van de deelnemer."

 

 

Meedoen?

Dat kan! Word partner en sluit je aan bij een van onze professionele (lerende en ontwikkelende) netwerken. Ook is er nog plek voor jongeren in het traineeprogramma.

Yes you can petrol

 

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.