LinkedInYouTubeTwitter

Nieuws over 8 december 2022

Image
Jaarbijeenkomst 2019

Laatste nieuws over de Maatschappelijk Vastgoeddag op 8 december 2022. Heb jij je al aangemeld?

Update 1 november

Tijdens de dag kan je kiezen uit 11 verschillende sessies. De sessies gaan over sociaal- en fysiek (duurzaamheids)beleid en hoe dat te vertalen naar ruimte. En ook hoe je een en ander kan organiseren, goed en snel en zonder al te veel rompslomp. We gaan daarbij ook in gesprek met Den Haag. 

Alle sessies zijn op de site te vinden.

Update 18 oktober

We delen alvast drie mooie sessies die je kan bijwonen op de Maatschappelijk Vastgoeddag.
 
Challenge betere scholen: Hoe vertaal je beleid rondom bijvoorbeeld duurzaamheid en biodiversiteit naar een schoolgebouw? Daarover gaan we met Hiltrud Pötz, Diny Tubbing, Mark Jongerius en Rob van der Westen in gesprek aan de hand van een casestudy van gemeente Delft.
 
Bij de sessie Organisatie van beleidsintegratie vertelt Souhail Chaghouani van gemeente Utrecht hoe ze intern zijn georganiseerd om tot een slimme, ruimtelijke inrichting van de stad te komen. Handig voor gemeenten die daar ook mee bezig zijn!
 
We tippen ook alvast de sessie Begroten en verantwoorden, waarin je wordt bijgepraat over al het relevante nieuws door de commissie BBV. Paul Mooij en Joris Modderman geven je ook handige handvatten mee voor in je eigen organisatie!

Eerste namen op de site (11 oktober)

Image
Francesco Veenstra

Er staan weer mooie namen op het programma van de Maatschappelijk Vastgoeddag. Zo gaat de Rijksbouwmeester Francesco Veenstra samen met wethouder Groot Wassink in gesprek over de toekomst van maatschappelijk vastgoed.

 

Ook alvast leuk om te weten: gemeenten maken dit jaar kans op de prijs voor de beste gemeentebegroting. Niemand minder dan Arno Visser, president Algemene Rekenkamer, reikt de prijs uit.

Bekijk alle namen tot zover bekend op de website van de Maatschappelijk Vastgoeddag 2022.

Update 5 september 

Ontmoeten, netwerken en alles horen over de trends in maatschappelijk vastgoedland? Dat kan bij de Maatschappelijk Vastgoeddag. Het is al jaren dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. Het is vooral ook een dag om vooruit te kijken, creatieve ideeën te krijgen en geïnspireerd aan de slag te gaan.

 

Op het programma staan de zaken die we in 2022 in Bouwstenen verband hebben onderzocht en ontwikkeld. Denk aan de activiteiten rondom begroten en verantwoorden (BBV), Deltaplan scholen, doorontwikkeling vastgoedorganisatie en informatiemanagement.

 

Ook is er veel aandacht voor trends en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2023; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en het werkbriefje voor Bouwstenen.

 

 

Meld je alvast aan!

Je kunt je nu alvast aanmelden voor de Maatschappelijk Vastgoeddag 2022 op 8 december.

 

We zien je graag in de Basiliek in Veenendaal. 

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

 

Image
Aanmelden

 

Impressie 2021

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.