LinkedInYouTubeTwitter

Samen op onderzoek uit

Wil je jezelf blijven uitdagen en op onderzoek uit? Doe dan mee met het ontwikkelwerk dat we in Bouwstenen-verband organiseren.

 

Dat kost wat tijd, maar veel minder dan als je het alleen moet doen. 

 

Eigen agenda

Bouwstenen-partners geven jaarlijks aan op welke onderwerpen ze vooruit willen komen. Op basis daarvan worden acties en onderzoek uitgezet. 

Inspirerend en tijdbesparend

Door een onderwerp samen bij de kop te pakken, hoeft niet iedereen zelf het wiel uit te vinden. Daarnaast is het ook inspirerend om samen met anderen aan een opgave te werken. Bouwstenen brengt relevante kennisdragers bij elkaar en zorgt dat het ontwikkelwerk wordt vastgelegd op de website, in publicaties of op film, zodat ook anderen er kennis van kunnen nemen.

Standaardwerken

De producten die we zo samen ontwikkelen bieden het hele werkveld houvast. Zo wordt door gemeenten veelvuldig gebruik gemaakt van de methodiek voor het berekenen van de kostprijshuur en de publicatie over rollen in het vastgoedmanagement. Ook zijn we bezig met alweer de 7e editie van In Control, over informatiemanagement voor vastgoed- en facilitiemanagers in het maatschappelijk vastgoed.

Trots op resultaat

Al onze publicaties vormen mooi naslagwerk, dat ook gebruikt wordt tijdens cursussen en opleidingen. Zo bouwen we samen aan een nieuwe vastgoedsector; die van het maatschappelijk vastgoed. Daar zijn we best trots op. Leuk als ook jouw organisatie daaraan mee doet.

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.