aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Najaarsbijeenkomst

Najaarsbijeenkomst

De Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen is dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen rond maatschappelijk vastgoed. Maar ook een dag om vooruit te kijken, nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met een hoofd èn tas vol houvast weer naar huis te gaan. Professioneel bijtanken dus. Daarnaast krijgt u net als andere jaren een aantal nieuwe publicaties mee naar huis, mooi toch?!

 

Veel informatie
Aan de orde komen in ieder geval zaken die in 2017 in Bouwstenenverband zijn onderzocht en ontwikkeld, waaronder de activiteiten rond Informatiemanagement en Organisatie, rollen & profielen. Ook is er ruim aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2018; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en meteen ook het werkbriefje voor Bouwstenen.

 

Inspirerend programma met actuele thema's en ontwikkelingen

Tijdens het plenaire programma zijn er inspirerende sprekers. Zo hebben in ieder geval Rinda den Besten (voorzitter PO-Raad) en Marc van Leent (innovator) al hun medewerking toegezegd. Tijdens de vele parallesessies bespreken we de resultaten vanuit de netwerken en het ontwikkelwerk van het afgelopen jaar. Het gaat daarbij steeds om de vraag hoe we het beter kunnen doen qua inhoud (doen we de goede dingen) en uitvoering (doen we de dingen goed), vanuit een open en constructieve houding.

 

Kennismarkt

Op de kennismarkt laten diverse organisaties zien wat zij te bieden hebben als het om maatschappelijk vastgoed gaat. De kennismarkt biedt ook een uitgelezen kans om met de aanwezigen in gesprek te komen. 

 

Ontmoet collega’s
Bovenal is deze dag een bijeenkomst waar zo'n 300 professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten, wijzer maken en inspireren. 

 

 

 

 

Ook meedoen?

U kunt zich nu alvast aanmelden.  Als partner of deelnemer van één van onze netwerken kunt u gratis deelnemen. Maar ook niet-partners zijn uiteraard van harte welkom. U kunt zich hier aanmelden.

 

Liever actief meedoen met de kennismarkt? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

 

 

 

Datum, tijd en locatie

  • Donderdag 30 november 2017
  • 09.30 - 17.00 uur 
  • De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal 

 

Meer informatie

Datum: 
donderdag, 30 november, 2017 - 09:00 tot 17:30
Aantal dagen: 
1.00
Open of besloten: 
Open
Organisatie: 
Bouwstenen voor Sociaal

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners