LinkedInYouTubeTwitter

Schoolfacilities: nu ook thuis te lezen

Emma Heinhuis 100x70

Het vakblad Schoolfacilities is vanaf nu ook online te lezen op de spiksplinternieuwe website.

 

Scholen willen minder papier en in tijden van corona treft niet iedereen elkaar op school. De digitale versie biedt de mogelijkheid het blad ook thuis te lezen en elkaar rechtstreeks of via social media op de artikelen te attenderen.

Gedrukte versie blijft

Het vakblad blijft ook in fysieke vorm bestaan. Redacteur Emma Heinhuis: “Het blad bestaat al meer dan 30 jaar en is in vrijwel alle docentenkamers te vinden. Dat willen we zo houden. Met het blad delen we goede voorbeelden en ervaring rond de bedrijfsvoering in het onderwijs. Dat kan gaan over duurzame huisvesting, schoonmaak of personeelszaken. Voor modern en duurzaam onderwijs hebben we alles en iedereen nodig; kinderen, docenten, conciërges, facilitair managers en bestuurders. We hopen met het blad in de docentenkamers een bijdrage te leveren aan het gesprek daarover.”

 

Image
Voorkant SF

Digitaal voor iedereen

Het blad wordt uitgegeven door Bouwstenen voor Sociaal, platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed. De fysieke versie heeft een oplage van 3.600 en wordt gratis verspreid onder scholen en overheden. Met de nieuwe website is het blad nu voor iedereen beschikbaar.

 

 

Abonneren?

Je kunt je hier aanmelden voor digitale versie of een fysiek exemplaar.

Schoolfacilities december 2021

 

Zichtbaar in Schoolfacilities

Je kan jouw organisatie, dienst of product onder de aandacht brengen via een advertentie of artikel in het vakblad. Bekijk de website voor meer informatie.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.