aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Kiezen van doelen

Op donderdag 31 januari 2019 komt het Bouwstenen-netwerk Vastgoedsturing bij elkaar. Ook kennismakers zijn van harte welkom. 

De keuzes van de gemeentelijke vastgoed-/portefeuillemanager

Het thema waar dit netwerk in 2019 op inzoomt is 'De keuzes van de gemeentelijkevastgoed/portefeuillemanager'. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de keuzes bij het stellen van doelen. Wanneer ben je tevreden?

  • Tjeerd Meijer, manager vastgoed bij de SRO, een verzelfstandigde exploitant van maatschappelijk vastgoed, vertelt hoe de SRO bepaalt welke vastgoedprestaties zij nastreeft en hoe zij aan haar klanttevredenheid werkt. 
  • Tobias Wolfgram, portefeuillemanager Den Haag, vertelt ons, aan de hand van zijn MSRE-onderzoek naar Financiële sturing van gemeentelijk vastgoed, over financiële prestaties.

Concrete perspectieven en doelen

Ondertussen en daarna delen we de ervaringen in ieders eigen gemeente en kijken we of we tot een concrete lijst kunnen komen van perspectieven en doelen om op te sturen. Waar stuur je op (beleid, duurzaamheid, financieel) en hoe maak je dat concreet (welke parameters, KPI's). Waar mogelijk bouwen we daarbij voort op:

Programma

09.30 Inloop
10.00 Sturen op prestaties - Tjeerd Meijer
11.30 Onderzoek financiële prestaties - Tobias Wolfgram
12.30 Lunch
13.00 Afsluiting

Datum, tijd en locatie

  • donderdag 31 januari 2019
  • 09.30 - 13.00 uur
  • Amerena, De Velduil 2, 3815 XT Amersfoort 

 

 

Meedoen?

Leden van het Bouwstenen-netwerk Vastgoedsturing kunnen gratis deelnemen. Wel graag vooraf aanmelden.

 

Geen lid, maar wel interesse? Kom dan een keertje kennismaken voor € 150,- (exclusief BTW). Als je daarna aanhaakt bij het netwerk worden deze kosten verrekend. Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst van 31 januari.

 

 

Meer informatie

Datum: 
donderdag, 31 januari, 2019 - 09:30 tot 13:00
Aantal dagen: 
0.50
Organisatie: 
Bouwstenen (netwerk Vastgoedsturing)

Snel naar

Partner worden?

Corona

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners