aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Het beste informatiesysteem 2018

VastgoedinformatiesystemenBouwstenen doet voor het vijfde jaar op rij onderzoek naar het gebruik van informatiesystemen voor vastgoed- en facility management. Wie wint in 2018 de 'Best getest Award'?

Win-win

In het onderzoek kunnen gebruikers van dergelijke systemen één of meer van de in totaal 58 systemen beoordelen. Anderen kunnen de reviews benutten bij de aanschaf van een systeem of als basis voor een gesprek met hun leverancier. Voor leveranciers vormen de uitkomsten uiterst bruikbare informatie om hun product te verbeteren. Een klassieke win-winsituatie!

Best getest awardBest getest

Tijdens onze Jaarbijeenkomst - 4 december 2018 in Rotterdam - presenteren wij de resultaten van het onderzoek. De leverancier met de hoogste beoordeling wint de ‘Best getest Award’. Vorig jaar triomfeerden Plandatis met O-Prognose en Metafoor met VBS Online. Hun informatiesystemen kregen de hoogste score en werden het meest beoordeeld. Wie gaat in 2018 met de ‘Best getest Award’ naar huis?

Anoniem, maar wel met check

De resultaten worden anoniem op de website van Bouwstenen weergegeven en zijn niet naar een persoon of organisatie te herleiden. Wel vragen we een aantal persoonlijke gegevens om te kunnen verifiëren of de beoordeling wel door een echt persoon is gedaan.  

 

 

MeedoenYes you can

Doe mee aan het onderzoek door hier uw gebruikerservaring te delen, via 'Beoordeel dit systeem' (rechterkolom). Ook als u het systeem maar voor een deel gebruikt, is uw beoordeling waardevol. Dat doen namelijk de meeste mensen en bij elkaar geeft het een beter beeld.

 

Interesse om als leverancier deel te nemen? Lees hier hoe u kunt meedoen.    

Jaarbijeenkomst

We presenteren de resultaten van het onderzoek tijdens de Jaarbijeenkomst van Bouwstenen (4 december 2018 in Rotterdam). Dan trekken we ook de lessen uit de gegevens.

 

Op www.bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst kunt u zich aanmelden voor de Jaarbijeenkomst.

 

 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete

Button maatschappelijk vastgoeddag

Enquête

Verduurzaming van vastgoed tijdens de coronacrisis...

Partners