aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Landelijk onderzoek gemeentelijk vastgoed 2020

Om meer inzicht te krijgen in de landelijke ontwikkeling rond gemeentelijk vastgoed hebben we onderstaande vragen opgesteld.

 

Het invullen kost naar verwachting 45 minuten tot een uur.  Als u dit in teamverband doet (= wellicht handig) zijn er vragen voor de portefeuillemanager, de verduurzamer, de informatiemanager, de onderhoudsmanager en de financieel expert. U kunt de lijst ook opknippen en onderling verdelen. Wel dient u de lijst in één keer ingevuld te versturen (u kunt helaas niet tussentijds opslaan en een andere keer verder gaan). De complete vragenlijst is ook hier als printversie te downloaden.    

 

EnqueteIn ruil voor het invullen krijgt u, indien u nog niet bij Bouwstenen bent aangesloten, € 50,- korting op een kaartje voor de Maatschappelijk Vastgoeddag op 3 december 2020, waar de resultaten worden gepresenteerd en besproken. 

 

We vragen naar contactgegevens om te voorkomen dat er spook-enquêtes worden ingevuld en voor als we een reactie niet geheel begrijpen. Contactgegevens worden niet met andere organisaties gedeeld, tenzij u hier toestemming voor verleend.

 

De resultaten van de enquête worden zo verwerkt dat individuele organisaties niet herkenbaar zijn. Zie hier welke gemeenten de enquête al ingevuld hebben.

 

Bedankt voor uw medewerking.

 
1 Start 2 Beleid 3 Verduurzaming 4 Informatie 5 Samenwerking 6 Begroting 7 Agenda 8 Verzenden 9 Compleet

Uw gegevens

(vertrouwelijk)

Mogen wij uw ingevulde gegevens met de naam van uw gemeente delen met andere onderzoekers?

Snel naar

Partner worden?

Corona

Button enquete