Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Samsom bij Jaarbijeenkomst

Diederik SamsomDiederik Samsom, voorzitter van de sectortafel Gebouwde Omgeving, komt luisteren en praat ons bij over het Klimaatakkoord tijdens onze Jaarbijeenkomst op 4 december 2018 in Rotterdam.

 

De sectortafel voor de Gebouwde Omgeving is één van de klimaattafels waarop wordt onderhandeld over het Klimaatakkoord.

Complex vraagstuk

De verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed is een belangrijk onderwerp aan deze tafel, onder meer vanwege de complexe financiering van onderwijs-, sport-, zorg en welzijnsaccommodaties, de voorbeeldrol van betrokken organisaties en hun rol bij de wijkaanpak en handhaving.

Diederik Samsom als voorzitter sectortafel Gebouwde OmgevingLaatste ontwikkelingen

Samsom praat ons op 4 december bij over de laatste ontwikkelingen en hetgeen we kunnen verwachten met betrekking tot het Klimaatakkoord. Ook is hij benieuwd hoe het werkveld tegen het Klimaatakkoord aan kijkt en wat we het afgelopen jaar in Bouwstenen-verband hebben ontwikkeld.

Duurzaam en slim

De Jaarbijeenkomst heeft een mooi programma en diverse andere interessante bijdragen en sprekers. Het thema van de dag is Duurzaam en Slim. Het sturingsvraagstuk, datamanagement en de organisatie van de uitvoering komen uitdrukkelijk aan de orde.

Samenwerking

Met dit programma kunnen we de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed, één van de punten uit de Agenda Maatschappelijk Vastgoed, een mooie zwieper geven. We hopen op goede gesprekken en een mooie samenwerking tussen Rijk, regio's en lokale partijen.

 

 

Yes you canKomt u ook?

Zie hier het programma en de mogelijkheid u aan te melden. mogelijk u aan te melden.


 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner