LinkedInYouTubeTwitter

Het dak op in Rotterdam

Image
Rotterdam Rooftop Walk

Tot 26 juni 2022 kan je op 30 meter hoogte een Rooftop Walk lopen en tot 17 augustus genieten van optredens op een Rotterdams dakpodium.

 

Beide evenementen zijn bedoeld om te laten zien dat een dak ook voor groen, kunst, recreatie, voedselproductie en het opwekken van energie kan worden gebruikt.

Rooftop Walk

Tijdens de Rooftop Walk loop je op 30 meter hoogte over een oranje loper langs verschillende daken. De stad ziet er dan totaal anders uit en dat is nou net wat de organisatie wil laten zien. Als je de 'tweede laag' beter benut kan een stad meer duurzaam, leefbaar en gezond worden. De Rooftop Walk is te reserveren tot 24 juni.

Image
Het Podium

Het Podium

Museum Het Nieuwe Instituut sluit met een dakpodium aan bij de Rooftop Walk. Tot 17 augustus zijn op dit dak, met imposante buitentrap, verschillende evenementen te beleven. Ook hiermee laat de stad zien hoe het dak kan bijdragen aan een betere toekomst voor steden en stadsbewoners.

Meer dak inspiratie

Rotterdam biedt meer inspiratie op het dak. Zo zijn er verspreid door de stad verschillende daken te bewonderen. 

 

 

Meedoen?

Dat kan. Word partner en inspireer elkaar met gezonde en duurzame oplossingen voor maatschappelijk vastgoed in Bouwstenen-verband.

Yes you can blauw

Meer informatie

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.